Szállítási feltételek

Rendelése elküldésekor kap egy automatikus visszaigazoló e-mailt, hogy rendszerünk fogadta a rendelését. Amennyiben nem kapott ilyen e-mailt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Rendelése elfogadásáról és állapotáról külön e-mail értesítést kap tőlünk. Rendelését 1-3 munkanapon belül állítjuk össze, amennyiben ennél hosszabb időt venne igénybe, arról értesítést küldünk. Törekszünk rá, hogy a 13 óráig beérkezett rendeléseket még aznap összeállítsuk, így azt Ön akár már másnap kézhez is kaphatja!

Rendelését átveheti személyesen a Joker Magic Bűvészboltban (1073 Budapest, Erzsébet krt. 16.) nyitvatartási időben (h-p: 10-18 óra, szo: 10-13 óra). Ez esetben nincs szállítási költség. Amennyiben nem fizette még ki rendelését, 5 munkanapig tudjuk tartani a kiválasztott termékeket.

Csomagját kérheti házhozszállítással, melyet a Fáma Futárszolgálat teljesít. A futárszolgálat a csomag felvételét követő munkanapon kézbesíti ki a küldeményt. Kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben át tudja venni a csomagot! A futárszolgálat a kiszállítás reggelén SMS értesítést küld a szállítás várható idejéről. 

A kiszállítás díja Magyarország teljes területén bruttó 1.690 Ft.

Amennyiben vásárlása eléri a 15.000 Ft-ot, a szállítási díj Magyarország területén belül ingyenes!