Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Mini bűvös poharak deluxe készlet / Mini cups and Balls Deluxe Set by Bluether Magic and Raphael

Cikkszám: 1488
Kiszerelés: db
A bűvös poharak Rolls Royce-a, mini kivitelben!
49 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Ez a készlet 304-es rozsdamentes acélból készült, precíziós CNC vágással, végül kézzel tükörfényesre polírozva. A poharak belseje pedig elegáns matt fekete színű, tovább kiemelve a szett eleganciáját.

Termékismertető

A bűvös poharak évszázadok óta sarokköve a bűvészetnek, egészen a mai napig. Generációkon keresztül fejlődött, formálódott ez a kellék és a hozzá tartozó rutinok, legendás bűvészek mutattak be a kellék segítségével elképesztő rutinokat. És most megszületett ez a deluxe készlet a Bluether magic és Raphael Gaff együttműködésének köszönhetően, ez a mini verzió pedig még különlegesebbé teszi a megszokott rutinokat, és a zsebben is könnyedén elfér!

Ez a készlet 304-es rozsdamentes acélból készült, precíziós CNC vágással, végül kézzel tükörfényesre polírozva. A poharak belseje pedig elegáns matt fekete színű, tovább kiemelve a szett eleganciáját.
Gyártáskor a fókusz a küllem mellett az optimalizáláson volt, a tökéletes élmény a bűvészek számára.

Ez a szett matt fekete belsővel készült, így semmi nem tükröződik vissza a poharak belső oldaláról, bzitosak lehetünk benne, hogy rejtve marad az, amit el szeretnénk rejteni a pohárban!

Ezekkel a kis méretű poharakkal a három dióhéj játék (Three Shell Game) is ötkéletesen kivitelezhető, sosem tapasztalt eleganciát és különlegességet adva egy klasszikus scindlis rutinnak! A csomagban megtalálható a 4 darab gumiból készült, tartós "borsószem" is a trükkhöz.

A poharak belső átmérője megegyezik a magasságukkal, a poharak súlya pedig biztosítja a poharak stabilitását bármilyen nehézségű betöltés esetén. Biztosak lehetünk benne, hogy a poharak nem mozdulnak el sehová!

A csomag 3 rozsdamentes acélból készült, matt fekete belsejű poharat tartalmaz és négy darab kiváló minőségű horgolt labdát, valamint négy darab, gumiból készült "borsószemet" is. 
A poharak szájánakk átmérője 30 mm, magasságuk 34 mm.
A golyók átmérője 24 mm.


Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok