Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Bűvös poharak deluxe készlet / Cups and Balls Deluxe Set by Bluether Magic and Raphael

Cikkszám: 1485
Kiszerelés: db
A bűvös poharak Rolls Royce-a!
99 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Ez a készlet 304-es rozsdamentes acélból készült, precíziós CNC vágással, végül kézzel tükörfényesre polírozva. A poharak belseje pedig elegáns matt fekete színű, tovább kiemelve a szett eleganciáját.

Termékismertető

Videó a kellékről:


A bűvös poharak évszázadok óta sarokköve a bűvészetnek, egészen a mai napig. Generációkon keresztül fejlődött, formálódott ez a kellék és a hozzá tartozó rutinok, legendás bűvészek mutattak be a kellék segítségével elképesztő rutinokat. És most megszületett ez a deluxe készlet a Bluether magic és Raphael Gaff együttműködésének köszönhetően.

Ez a készlet 304-es rozsdamentes acélból készült, precíziós CNC vágással, végül kézzel tükörfényesre polírozva. A poharak belseje pedig elegáns matt fekete színű, tovább kiemelve a szett eleganciáját.
Gyártáskor a fókusz a küllem mellett az optimalizáláson volt, a tökéletes élmény a bűvészek számára. Erre kiváló példa a poharak aljának kialakítása, hogy 3 golyó is kényelmesen megüljön a tetején, és a több mozgást igénylő fogások is könnyebbek legyenek ezáltal. Így biztosak lehetünk benne, hogy a golyók mindig ott lesznek a pohár tetején bármilyen mozdulat végén.

Ez a szett matt fekete belsővel készült, így semmi nem tükröződik vissza a poharak belső oldaláról, bzitosak lehetünk benne, hogy rejtve marad az, amit el szeretnénk rejteni a pohárban!

A poharak belső átmérője megegyezik a magasságukkal, így méretesebb dolgokat is megjelentethetünk rutinunk végső csattanójaként, mint pl. teniszlabdát, vagy gyümölcsöket. A poharak súlya (268 gramm darabonként) pedig biztosítja a poharak stabilitását bármilyen nehézségű betöltés esetén. Biztosak lehetünk benne, hogy a poharak nem mozdulnak el sehová, még akkor sem, ha kisállatot rejtünk alájuk végső megjelenésként!

A labdák is egyediek a piacon, a magjuk lehetővé teszi, hogy még csípőmagasságból leejtve sem kontrollálhatatlan a pattanásuk. A labdák mérete és súlya tökéletes bármilyen fogáshoz, és a minőségük gyakorlatilag életre szól.

A csomag 3 rozsdamentes acélból készült, matt fekete belsejű poharat tartalmaz és négy darab kiváló minőségű horgolt labdát. 
A poharak súlya 268 gramm, a szájuk átmérője 67 mm, magasságuk 73 mm.
A golyók átmérője 22 mm, és 5.5 gramm a súlyuk.


Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok