Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Coin Set 2.0 by Bluether Magic

Cikkszám: 1487
Kiszerelés: db
Egy profi érmeszett profi érméseknek!
39 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy csodálatos Morgan dollár replika érmeszett, talán a piac legjobbja. Négy gönyörűen megmunkált érme és egy tökéletesen illeszkedő salni alkotja ezt a készletet.

Termékismertető

Egy csodálatos Morgan dollár replika érmeszett, talán a piac legjobbja. Négy gönyörűen megmunkált érme és egy tökéletesen illeszkedő salni alkotja ezt a készletet. Tökéletes kezelhetőséget biztosít a gondosan kikísérletezett súly és méret kombinációja, a salnival pedig egyszerűen élmény dolgozni.

Bármilyen érmerutinhoz a tökéletes készlet, valódi profi minőség a Bluether Magic jóvoltából, akiknak a neve mindig jól cseng a bűvész szakmában ha minőségi, elsőosztályú termékekről van szó.

Az érmeszett csak a gyönyörű, kiváló minőségű érméket tartalmazza, trükkleírást nem. A készítők feltételezik, hogy használójuk már ismeri a rutint és tapasztalt az érmebűvészet terén, és ezzel a készlettél még látványosabbá, profibbá szeretné tenni produkcióját.
Éppen ezért ezt a készletet inkább azok számára ajánljuk akik ismerik és szeretik az érmebűvészetet, és már egy megbízható tudással rendelkeznek e téren.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok