Műsor rendelés


Németh Gábor Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő bűvésze. Látványos utcai előadásaival folyamatosan a média középpontjába kerül, extravagáns személyiségével és nagyszabású produkcióival bármelyik színpadon megállja a helyét. Gábor elkápráztatta nézőit óceánjáró luxushajókon, nemzetközi varietéműsorokban, turnézott Cipruson, Amerikában, Olaszországban és Dubaiban. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt varázsolt el. Itthon a Vegas című műsorával debütált és azóta számos többszereplős bűvész műsor oszlopos tagja. 2016-tól Edvin Marton és a Cirque du Monte Carlo Diótörőjének hivatalos bűvésze. 
FREAKENCY
2017-től havi rendszerességgel látható a legújabb önálló estje, a Freakency az A38-as hajón. A veszélyt, a kihívásokat és az extremitást ötvöző, látványos produkció, melynek központjában önmagunk ismerete, saját határaink átlépése áll. Egy műsor, ahol főszerephez jut az érzékszervek finomítása, összehangolása, felerősítése, illetve kizárása. A váratlan és meglepő fordulatoknak köszönhetően az izgalom és az ámulat garantált!

TELEPORTÁLÁS A SZABADSÁG HÍDONHa bűvészműsort rendelne céges rendezvényre, esküvőre, fesztiválra, szilveszterre, farsangra, szórakozóhelyére, legény- és leánybúcsúra vagy családi napra, kérjen ingyenes árajánlatot!

Telefon: +36 70 621 6405
Email: mail@nemethgaborbuvesz.hu
Honlap: www.nemethgaborbuvesz.hu