Rólunk

A vállalkozást Czili Gyula indította 1987-ben. A bűvészet iránti rajongása hatására fogott először klasszikus trükkök készítésébe, majd idővel saját ötleteit kezdte megvalósítani és állt át a profi kellékgyártásra. Eleinte hazai és nemzetközi vásárokon vett részt, majd ezt felváltották a nemzetközi szakmai kongresszusok. Mára kb. 300 féle bűvészkellék készül a budapesti gyártóüzemben, ezek közül 80 saját találmány.

A Joker Magic-et világszerte ismerik és elismerik szakmai körökben, hírnevét a kiváló minőségével vívta ki magának. A világ 20 országba exportál saját termékei közül, a legtöbbet az USA-ba, Dél-Koreába, Japánba és Európa szerte.

A cég növekedésével igazi családi vállalkozássá alakultunk, mára már a második generáció is aktív szerepet vállal az üzlet működtetése körüli teendőkben. A webshop korábbi fennállása után 2013-ban megnyitottuk a Joker Magic Bűvészboltot Budapest szívében, az Erzsébet körút 16. szám alatt. A rohamos termékválaszték-bővülés miatt 2 évvel később már ki is nőttük az eredeti eladóteret, ezért átépítésbe fogtunk, úgyhogy immáron 70 m2-en tekinthető meg a trükkök széles választéka. Jelenleg közel 600 féle bűvészkellék közül lehet válogatni üzletünkben és a megújult webáruházban. Törekszünk rá, hogy mindig mielőbb elhozzuk a világpiacon megjelenő legfrissebb újdonságokat.

A Joker Magic Bűvészboltban nem csak a kezdőtől profi szintig kínálunk kellékeket, hanem működik bűvésziskola, illetve bűvészklub is. Ezen kívül gyakoriak a kisebb-nagyobb szakmai szemináriumok, ahol neves külföldi és hazai bűvészek mutatják be ötleteiket, kellékeiket, újításaikat az érdeklődőknek az üzlet 50 főt befogadó előadótermében. Minden évben a szervezésünk alatt megrendezésre kerül az egyik legnagyobb magyarországi bűvész esemény, a Joker Magic Day. Itt lehetőségük van a bűvészeknek megmérettetni tudásukat, a laikus nézők pedig élvezhetik a színvonalas gálaműsorokat. Olyan világhírű bűvészek tartottak már bemutatót és továbbképzést, mint Shawn Farquhar, Henry Evans, Joshua Jay, Roberto Giobbi vagy Aldo Colombini.

Célunk, hogy a bűvészetben mindenki örömét lelje. Bátorítunk minden lelkes fiatalt (és az idősebbeket is!), hogy nyugodtan kóstoljon bele a bűvészkedés csodákkal teli világába és egész biztosan meg fogja találni a számára legkedvesebb ágazatot. Akár személyesen látogat el hozzánk, akár online kerül kapcsolatba velünk, mindig szívesen segítünk a választásban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

Joker Magic Bűvészbolt csapata