Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Joker Magic Bevezetés a kártyameglesés művészetébe - ONLINE VIDEÓ Joker Magic / Czili Gyula szeminárium

Cikkszám: 1276
Gyártó: Joker Magic »
Kiszerelés: db
4 990 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A 16. Joker Magic Day szeminárium, közel másfél órás stúdió felvétele, egy normál csomag kártyával.

Termékismertető

Kérjük vásárlásnál válassza a személyes átvételt és valamelyik online fizetési módot ("Bankkártyás fizetés - OTP Simple Pay" vagy "Előre utalás") és a fizetése beérkezése után legkésőbb 72 órán belül e-mailben megkapja a videó linkjét és jelszavát!

Ízelítő a tartalomból:


Czili Gyula a 2022-ben a 16. Joker Magic Day-en tartott szemináriumot a "Bevezetés a kártyameglesés művészetébe" címmel. Ennek a stúdió felvétele az alábbi videó, ahol 8 fantasztikus kártyatrükköt egy normál csomag kártyával mutat be és magyaráz el részletesen. Egy kivételével mindegyik kártyameglesésen alapul. A 76 perces online videóból egyszerűbb és nehezebb fogásokat lehet megtanulni, komplett trükként bemutatva. A bevezetésből a kártyameglesések tökéletes kivitelezésének titkait lehet megtanulni.

Bemutatott és elmagyarázott trükkök: 

1. Mentalista kísérlet (A néző által szabadon elemelt, megjegyzett és visszakevert lapot a bűvész pontosan megnevezi anélkül, hogy a kártyák képes oldalát egy pillanatra is látná.)

2. Szívhez szorított kártya
(A néző szívhez szorított és csak általa látott választott lapja kirepül a csomagból.)

3. Páros kísérlet
(A bűvész és a néző, toll segítségével, keverések után választott lapjai, egymás mellett jelennek meg a csomagban.)

4. Kitapintás
(A bűvész ki tudja tapintani az ujjaival a kártyák színét és pontos értékét a képes oldalról és a kártyák hátoldaláról is.)

5. Láthatatlan kártya
(A választott lapot láthatatlanul kiteszi a bűvész a csomagból, melyet a néző fordít meg és dob vissza a csomagba.)

6. Kibetűzés
(A szabadon választott lap eltűnik a csomagból és a nevének kibetűzésével, megfordítva jelenik meg a csomagban. Kibetűzni lehet ünnepelt nevét, cég nevet, tetszőleges szót vagy számot.)

7. Pletykás lapok
(A lepergetett lapok villámgyorsan "megsúgják" a bűvésznek, hogy milyen lapot választott a néző.)

Bónusz:
8. Megmagyarázhatatlan jóslat (A néző tetszőleges helyen elemelheti és képpel megfordítva összekeverheti a kártyákat. A képpel lefelé és felfelé lévő lapok száma és sorrendje teljesen véletlenszerű. Az emelések és keverések száma a nézőtől függ, az tetszőleges ideig folytatható. A jóslat pontosan tartalmazza, hogy a megállás pillanatában hány kártya van képpel lefelé, abból hány fekete és hány treff. Az egy darab "hiba" is előre megjósolt.)


Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok