A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Joker Magic The Power of Rings - Gyűrűmanipulációk ONLINE VIDEÓ

Cikkszám: 1264
Gyártó: Joker Magic »
Kiszerelés: db
Egy igazán színvonalas gyűrűmanipuláció szeminárium videó!
5 990 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Huszonnégy kiváló gyűrűmanpulációs trükk kapott helyett ezen a magyar nyelvű oktató videón a Joker Magic tulajdonosától, Czili Gyulától. Online, letölthető formátumban!

Termékismertető

A nagy sikerű The Power of Rings - Gyűrűmanipulációs DVD most már elérhető online videó formában is!

Kérjük vásárlásnál válassza a személyes átvételt és valamelyik online fizetési módot ("Bankkártyás fizetés - OTP Simple Pay" vagy "Előre utalás") és a fizetése beérkezése után legkésőbb 72 órán belül e-mailben megkapja a videó linkjét és jelszavát!

Ízelítő a tartalomból:2015 áprilisában a világ legrangosabb meghívásos Close-up Magic kongresszusán (FFFF), az Amerikai Egyesült Államokban, Czili Gyula gyűrűs műsorát Mester Diplomával jutalmazták.
Három éves szakmai munka után sikerült megalkotni egy igen színvonalas szeminárium videót, mely kizárólag gyűrű trükköket tartalmaz. A gyűrűk teljesen hétköznapiak, a trükkök kizárólag kézügyességi mozdulatokon alapulnak.
Sikerült a nehéz fogásokat leegyszerűsíteni és könnyen megtanulhatóvá tenni, 24 trükköt, sok hasznos tudnivalót és mozdulatot magyaráz el Gyula a videón. Természetesen mindezt magyarul!

A trükkökhöz ideális gyűrűk is kaphatók áruházunkban.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok