Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Hopping 2.0 by Bluether Magic

Cikkszám: 1486
Kiszerelés: db
Egy exkluzív érmeszett az érmebűvészet szerelmeseinek!
34 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A bűvész megmutat egy ezüst és egy réz érmet a kezében, majd elteszi az egyiket. Egy pillanattal később újra a kezében van a két érme! A bűvész persze itt még nem áll meg, újabb és újabb hatásokat mutathat be, sőt a végén eltűnhet a kezéből az összes érme!

Termékismertető

Az ugráló érmék rutin mindig egy kedvelt trükk volt a bűvészek körében:
A bűvész megmutat egy ezüst és egy réz érmet a kezében, majd elteszi az egyiket. Egy pillanattal később újra a kezében van a két érme! A bűvész persze itt még nem áll meg, újabb és újabb hatásokat mutathat be, sőt a végén eltűnhet a kezéből az összes érme!

Ez az érmeszett kiváló miőséget képvisel, egyedülálló precizitással és odafigyeléssel készítették el az érméket.
Ezek az érmék a korábbi verziónal még vékonyabbak, a salni még tökéletesebben illeszkedik, így még gyönyörűbb lesz a bemutatott trükk.

Az érmeszett csak a gyönyörű, kiváló minőségű érméket tartalmazza, trükkleírást nem. A készítők feltételezik, hogy használójuk már ismeri a rutint és tapasztalt az érmebűvészet terén, és ezzel a készlettél még látványosabbá, profibbá szeretné tenni produkcióját.
Éppen ezért ezt a készletet inkább azok számára ajánljuk akik ismerik és szeretik az érmebűvészetet, és már egy megbízható tudással rendelkeznek e téren.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok