A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Joker Magic ESP Prediction kártyák (juhar dekor)

Cikkszám: 1398
Gyártó: Joker Magic »
Kiszerelés: db
Egy szett prémium minőségű, juhar dekor színű ESP kártya "PREDICTION" felirattal a hátoldalán. A különleges juhar szín modern, mégis elegáns érzést ad ennek a szettnek, mely így még erősebb hatást ad mentál rutinjainak! A kártyák hátoldala NEM JELÖLT!
15 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Exlúzív megjelenés egy jóslat felfedéséhez!

Termékismertető

Egy szett prémium minőségű, juhar színű ESP kártya, mely tökéletes kiegészítője bármilyen ESP trükknek. Ennek a szettnek a hátuljára ugyanis minden lapra a "PREDICTION" felirat került. A mutatvány elején kihelyezhetjük az egyik kártyalapot egy elegáns tartóállványra, majd a kedvenc módszerünkkel kiválasztatjuk ugyan azt a jelet a nézővel és lám, a jóslat beteljesedik!

A különleges juhar szín modern, mégis elegáns érzést ad ennek a szettnek, mely így még erősebb hatást ad mentál rutinjainak!

Ez a trükk prémium termékcsaládunk része, ezek a termékek fából vagy minőségi HDF lapból készülnek, egyedi stílust és kinézetet adva mutatványunknak. Prémium trükkjeinket nagy odafigyeléssel és precizitással készítjük, melyek emellet rendkívül ellnállóak is, a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően.

A szettben 5 ESP jeles HDF lapot talál, hátulján "PREDICTION" felirattal. A csomag része még egy elegáns tartó állvány és egy kis, fekete bársonyzsákot is adunk.

A kártyák hátoldala NEM JELÖLT!

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok