Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Vortex Magic The Force Wallet (Színpadi verzió)

Cikkszám: 0996
Gyártó: Vortex Magic »
Kiszerelés: db
A tökéletes pénztárca bűvészeknek, mentalistáknak!
16 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A trükk ötletét a néhai Wayne Rogers: Force Four nevű trükk adta. Ezzel a verzióval számos elképesztő rutin mutatható be, szalon és színpadi körülmények között is, mint pl. egy "Murder Mystery" rutin, vagy egy "Which pocket?" rutin.

Termékismertető

Videó a trükkről:A trükk ötletét a néhai Wayne Rogers: Force Four nevű trükk adta. Ezzel a verzióval számos elképesztő rutin mutatható be, szalon és színpadi körülmények között is, mint pl. egy "Murder Mystery" rutin, vagy egy "Which pocket?" rutin. 

Bónuszként Paul Romhany megosztja velünk "Chair Test" rutinját, mely kiválóan bemutatható a The Force segítségével. A nézők szabadon választhatnak a borítékok közül, melyekben egy-egy színes kártya van. Ezután leülnek a megflelő színű székre, és ez az ülésrend tökéletesen megegyezik a bűvész által jósolttal! Paul minden műsorát ezzel a rutinnal kezdi, megalapozva a sikert.

Bűvészeknek és mentalistáknak egyaránt kiváló segédeszköz, melyhez több rutin is tartozik az online videóban.

Az alap oktató videóban elsajátíthatja, hogyan választhat a néző hat asztalon lévő dolog közül, és mégis mindig megegyezzen az Ön jóslatával. Ezen kívül megtanulhatja, hogy lehet akár tizenkettő lehetőséget menedzselni. 

Az oktatóanyagban található teljes rutinok:

3 tárgy, 3 zseb - Andy Nyman tette népszerűvé ezt a lejátszást. A néző három lap közül bármelyiket beleteszi a jobb zsebébe, majd a következőt a bal zsebébe, végül az utolsó kártya pedig a farzsebbe kerül. A jóslat, mely végig szem előtt volt az előadás során, 100%-osan megegyezik a valósággal!

Romhany széktesztje - Az egyik legkönnyebb és legpratikusabb székteszt trükk.

Bank Night Két néző szabadon választhat a három összehajtogatott papírlap közül, ám végül mindig a bűvésznél marad az, amelyikbe pénzt hajtogattak!

52-1 by Davin Penn and Wayne Fox - A The Force segítségével egy extra meglepetés csempészhető a rutin végére (az eredeti 51-1 trükk nem kerül elmagyarázásra a videóban).

3 Objects - A néző szabadon választhat az asztalon lévő három tárgy közül, és a bűvész mindig helyesen jósolja meg, hogy melyik lesz az!

A magyarázó videó angol nyelvű, több rutin teljes bemutatásra kerül, és több ötlettel is megismerkedhetünk további felhasználáshoz.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok