Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Joker Magic ESP Prediction kártyák (tölgy dekor)

Cikkszám: 1354
Gyártó: Joker Magic »
Kiszerelés: db
Exlúzív megjelenés egy jóslat felfedéséhez!
15 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy szett prémium minőségű, tölgy dekor színű ESP kártya "PREDICTION" felirattal a hátoldalán. A különleges sonoma tölgy modern, mégis elegáns érzést ad ennek a szettnek, mely így még erősebb hatást ad mentál rutinjainak!

Termékismertető

Egy szett prémium minőségű, tölgy dekor színű ESP kártya, mely tökéletes kiegészítője bármilyen ESP trükknek. Ennek a szettnek a hátuljára ugyanis minden lapra a "PREDICTION" felirat került. A mutatvány elején kihelyezhetjük az egyik kártyalapot egy elegáns tartóállványra, majd a kedvenc módszerünkkel kiválasztatjuk ugyan azt a jelet a nézővel és lám, a jóslat beteljesedik!

A különleges sonoma tölgy modern, mégis elegáns érzést ad ennek a szettnek, mely így még erősebb hatást ad mentál rutinjainak!

Ez a trükk prémium termékcsaládunk része, ezek a termékek fából vagy minőségi HDF lapból készülnek, egyedi stílust és kinézetet adva mutatványunknak. Prémium trükkjeinket nagy odafigyeléssel és precizitással készítjük, melyek emellet rendkívül ellnállóak is, a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően.

A szettben 5 ESP jeles HDF lapot talál, hátulján "PREDICTION" felirattal. A csomag része még egy elegáns tartó állvány és egy kis, fekete bársonyzsákot is adunk.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok