A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Joker Magic ESP Prediction kártyák (Fából készített)

Cikkszám: 1318
Gyártó: Joker Magic »
Kiszerelés: db
Exlúzív megjelenés egy jóslat felfedéséhez!
15 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy szett (5 db) prémium minőségű, fából készült ESP kártya "PREDICTION" felirattal a hátoldalán. Az élénk, mégis rendkívül elegáns cseresznyefa szín még misztikusabb, erősebb hatást ad mentál rutinjainak!

Termékismertető

Egy szett (5 db) prémium minőségű, fából készült ESP kártya, mely tökéletes kiegészítője bármilyen ESP trükknek. Ennek a szettnek a hátuljára ugyanis minden lapra a "PREDICTION" felirat került. A mutatvány elején kihelyezhetjük az egyik fa kártyalapot egy elegáns tartóállványra, majd a kedvenc módszerünkkel kiválasztatjuk ugyan azt a jelet a nézővel és lám, a jóslat beteljesedik!

Az élénk, mégis rendkívül elegáns cseresznyefa szín még misztikusabb, erősebb hatást ad mentál rutinjainak!

A fa kártyalapokat "kézbarátra" készítettük, vagyis nincsenek éles sarkok, a kezet bántó élek, valóságos élvezet kézben tartani ezeket a kártyákat! 
Minden kártyát gondosan és precízen készítünk el, a több réteg lazúr és lakk adja a tartósságot és azt a kellemes selymes érzést, ahogy a kezünkben tartjuk a lapokat.
A szettben 5 esp jeles fa lapot talál, hátulján "PREDICTION" felirattal. A csomag része még egy elegáns fa tartó állvány és egy kis, fekete bársonyzsákot is adunk.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok