A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Joker Magic Lebegő és kiemelkedő kártya

Cikkszám: 0059
Gyártó: Joker Magic »
Kiszerelés: db
Egy igazán összetett mutatvány, ahol a bűvész nem csak lebegtetni tudja a kártyadobozt, hanem még a néző választott kártyáját is elővarázsolja belőle!
17 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A néző által választott kártyalap kiemelkedik a lebegő kártyadobozból!

Termékismertető

Egy néző által kiválasztott és megjegyzett kártyalapot a bűvész visszateszi a többi kártya közé. Megkeveri és szétteríti az asztalon a kártyákat. Az üres kártyadobozt letakarja egy, a nézők által megvizsgált kendővel.
A doboz felemelkedik a kendő alatt és lebeg. Mozog le-fel, előre-hátra. A bűvész kezei eközben teljesen mozdulatlanok!
A bűvész felemeli a kendő sarkát, hogy látható legyen a doboz miközben lebeg le-föl. A doboz hozzáér az asztalon széthúzott kártyákhoz, majd kiemelkedik a kártyadobozból a néző által választott kártyalap! A bűvész átadja a kártyát és a dobozt is a nézőknek, hogy vizsgálják meg azokat is!

Tehát minden megvizsgálható! 
Bármilyen kártyadoboz tud lebegni, bármelyik kártyalap (akár aláírt is) kiemelkedhet a kártyadobozból! Nincs szál, teljes világításnál, bárhol, bármikor bemutatható.

A csomagban talál egy kendőt és hosszú kísérletek eredményeként egy teljesen új mérnöki megoldásokat megvalósító segédeszközt, aminek a segítségével akár más tárgyakat is lebegtethet!

Magyar és/vagy angol nyelvű leírással.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok