A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Joker Magic Kidobott kártyacsomag (Bicycle kártyából) / Tossed Out Deck

Cikkszám: 0002
Gyártó: Joker Magic »
Kiszerelés: db
Szeretne egy csomag kártyával 3-5 perces (mentál) gondolatolvasás trükköt bemutatni színpadon, vagy nagyobb társaságban?
2 890 Ft
Betöltés...

Útmutató:
Milyen leírással küldjük:
 db
Rövid ismertető: A bűvész megmutat egy csomag kártyát. Összegumizza, majd kidobja a csomagot egy nézőnek és megkéri, hogy álljon fel, bárhol a csomagban jegyezzen meg egy lapot. További 4 néző is ezt teszi. A bűvész hihetetlen módon kitalálja az összes választott lapot!

Termékismertető

Szeretne egy csomag kártyával 3-5 perces (mentál) gondolatolvasás trükköt bemutatni színpadon, vagy nagyobb társaságban?

Ideális hakni trükk! Nincs szükség előkészítés-re, bármilyen szögből nézhető! Bárhol bemutatható! Nincs memorizálás, nincs számolás, teljesen automatikus! A siker garantált!

A bűvész megmutat egy csomag kártyát. Összegumizza, majd kidobja a csomagot egy nézőnek és megkéri, hogy álljon fel, bárhol a csomagban jegyezzen meg egy lapot (anélkül, hogy kivenné). 
Ezután dobja tovább egy általa kiválasztott következő nézőnek, aki ugyanígy jegyezzen meg egy lapot. 
Így folytassák tovább, míg öt lapot öt különböző néző jegyez meg. Minden lapot választott néző maradjon állva.
A bűvész rövid koncentrálás után megpróbálja kitalálni a nézők által szabadon választott kártyákat. Egy lapra felírja öt különböző kártya nevét. 
Ekkor megkéri a nézőket, hogy aki hallja a kártyája nevét az üljön le. 
Felsorolja az általa felírt öt kártyát, és a nézők legna-gyobb megdöbbenésére mind az öt választott kártyát kitalálta, mind az öt néző leült.

A csomagban egy speciális (Bicycle) kártyacsomag és pontos leírás található, aminek a segítségével a trükk percek alatt elsajátítható.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok