A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Ellusionist Venom by Magie Factory

Cikkszám: 1000
Gyártó: Ellusionist »
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
A tökéletes lebegtetésekhez!
64 900 Ft
Rövid ismertető: A Venom minden idők legsokoldalúbb eszköze a lebegtetéshez. Mintha tényleg telekinetius képességekkel rendelkezne az előadó, és mivel az eszköz teljesen mechanikus, így nem kell bajlódni elemmel vagy töltéssel.

Termékismertető

Videó az eszközről:A Venom minden idők legsokoldalúbb eszköze a lebegtetéshez. Mintha tényleg telekinetius képességekkel rendelkezne az előadó, és mivel az eszköz teljesen mechanikus, így nem kell bajlódni elemmel vagy töltéssel.

Tökéletesen használható a Venom megjelentetésekhez és eltűntetésekhez is a "szokásos" lebegtetéseken kívül. 

Ha valaha dolgozott láthatatlan szállal, akkor tudhatja, hogy néha könnyen szakad, és nem mindig néz ki természetesen. Ezek az idők elmúltak!

Egy forradalmi koncepció, két zseniális segédeszköz, 100%-os kontroll a lebegtetett tárgy felett, ezek jellemzik a Venom-ot. Kilépve a lebegtetések eddigi kétdimenziós (fel-le-oldalra) világából, a Venom segítségevel már a teljes három dimenzióban lebeghetnek a gyűrűk, bankjegyek, stb.

A csomagban két láthatlan szál behúzó (Invisible Thread Reel, vagy ITR) található, melyek szinte elpusztíthatatlanok, hiszen alumíniumból és polikarbonátból készültek kiváló szakemberek keze alatt, Franciaországban. 

A két órás online videó kezdőtől a profiig végigvisz bárkit a Venom lehetőségein és zseniális felhasználási lehetőségein, az eszközök pedig teljes mértékben személyre szabhatóak.

A Venom után nem akar majd más eszközzel lebegtetést bemutatni!

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok