Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Dover Publications, INC Encyclopedia of Card Tricks

Cikkszám: 1263
Gyártó: Dover Publications, INC »
Kiszerelés: db
Az amatőr és profi bűvészek enciklopédiája!
9 990 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Ez a hatalmas gyűjtemény több mint 600 profi kártyatrükköt magyaráz el nekünk, emellett több fogást, sőt, a speciális csomagokhoz is több bemutatási lehetőséget ad a kezünkbe.

Termékismertető

A 20. század első évtizedeiben rengeteg cikkel töltötték meg a bűvészek a magazinokat kártyatrükkökről, klasszikusok fejlesztéséről, és vadonatúj trükkökkel. Ha ezeket a cikkeket egy könyvbe összeraknánk, akkor egy alapos, teljes oktatóanyagot kapnánk a világ legjobb bűvészeinek írásaiból.

Ehhez a tudáshoz nehéz lenne napjainkban hozzájutni, mert azok a magazinok már csak gyűjtői áron lennének beszerezhetők... Vagy mégsem? Ez a könyv pontosan ezt a tudást kínálja nekünk, nagyjából 40 év tudás található meg ezeken a lapokon!

Ez a hatalmas gyűjtemény több mint 600 profi kártyatrükköt magyaráz el nekünk: rögtönzött trükkök, betűzések, számolós trükkök, trükkök kulcskártyák használatával, duplahátú lapokkal, stb. És a kézügyességi trükkökön kívül még a speciális paklikhoz is találhatunk több új bemutatási lehetőséget, mint amilyen a Svengali kártya, Boszorkány kártyta (Stripper deck), Mene-Tekel csomag.
Természetesen a könyvből nem hiányozhatnak a legfontosabb fogások bemutatásai sem, mint amilyen az overhand shuffle, riffle shuffle, hamis emelés, palmírozás, kettős emelés, forszírozás vagy épp a glide.

Ezt az egyedülálló enciklopédiát maga Jean Hugard lektorálta, és ahol kellett, írta újra, és a tiszta, könnyen érthető leírások egyszerűvé teszik a bonyolultabb fogások megértését is.

A könyv angol nyelvű, puhakötéses, 402 oldalas, képekkel illusztrált kiadvány.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok

Pál Miklós üzenete:
2022. 03. 13. 15:57
Az a baj hogy angolul nem tudok olvasni és sok termékükk meg angolul van..