Akciós Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Bicycle World of Warcraft - Legendary Bundle (A 3 WoW csomag együtt)

Cikkszám: 1449
Gyártó: Bicycle »
Kiszerelés: db
Ez az igazi Legendary Loot!
20 970 Ft   17 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Vásárold meg a Classic, The Burning Crusade és Wrath of the Lich King csomagokat együtt, kedvezményesen!

Termékismertető

A legendás World of Warcraft MMORPG és a Bicycle együttműködésének köszönhetően fantasztikus kártyacsomagok születtek!

A World of Warcraft 2004-ben jelent meg, és egyből milliókat ragadott magával, a mai napig több mint egymillió ember játszik vele naponta. A színes, gazdag világ, az érdekes történet a játék mögött és az online közösség a mai napig fanatikus és hűséges rajongótábort épített magának.

A World of Warcraft - Classic csomagban az eredeti játék főbb alakjai köszönnek ránk vissza a figurás lapokról: Tyrande, Thrall, és még sokan mások, akiket ismerhetünk minden idők egyik legjobb, legnépszerűbb videojátékából.

A World of Warcraft - The Burning Crusade csomagban az első kiegészítő játék főbb alakjai köszönnek ránk vissza a figurás lapokról: Illidan, Vol'jin, és még sokan mások, akiket ismerhetünk minden idők egyik legjobb, legnépszerűbb videojátékából.

A World of Warcraft - Wrath of the Lich King csomagban a második kiegészítő játék főbb alakjai köszönnek ránk vissza a figurás lapokról: Arthas, Ysera, és még sokan mások, akiket ismerhetünk minden idők egyik legjobb, legnépszerűbb videojátékából.

Természetesen a kártyák minősége hű magához a legandás játékhoz: az Egyesül Államok kártyagyárában készült a Bicycle márka egyedi Air-Cushion Finishével, gyönyörű dobozban!

Vár a World of Warcraft világa ezekkel a kártyákkal!

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok