Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Bicycle Gaff Index kártyacsomag

Cikkszám: 1470
Kiszerelés: db
A lényeg a "poén"!
12 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A csomagban 56 gaff kártya lapul, a világ legismertebb hátlapjával, a Bicycle Rider Back dizájnjáról van szó természetesen.

Termékismertető

Videó a csomagról:


A csomagban 56 gaff kártya lapul, a világ legismertebb hátlapjával, a Bicycle Rider Back dizájnjáról van szó természetesen.
A kártyákhoz tartozik egy 1 óra 40 perces oktatóvideó is, melynek segítségével egyből 15 rutint sajátíthatunk el ezeket a kártyákat használva. A link a kártyadoboz alján található.
Természetesen rengeteg saját rutint is kitalálhatunk, hiszen rengeteg lehetőséget tartogat számunkra ez a gyűjtemény!

A csomagban a következő lapok találhatók:
  • 13 piros hátú, váltott indexes lap (bubik, dámák és királyok)
  • 12 kék hátú, váltott indexes lap (bubik, dámák és királyok)
  • 12 "fele-fele" lap (vízszintes, függőleges és átlós elválasztással)
  • 4 piros hátú, váltott indexes lap (ászok)
  • 4 piros hátú, váltott indexes lap (ász és 2-es)
  • 2 kék hátú, váltott indexes lap (ász és 2-es)
  • 3 váltott indexes, dupla képű lap (bubi/bubi, dáma/dáma, király/király)
  • 2 váltott indexű lap üres hátlappal (dámák)
  • 2 lap, a négy sarokban mind különböző poénnal (1 piros és 1 kék hátú)
  • 1 piros hátú, váltott indexes lap (kőr 2 / káró 2)
  • 1 dominó kártya
Néhány rutin, melyet elsajátíthatunk a csomaghoz tartozó videóból:

A gondolt lap
Megmutatunk 5 lapot a nézőnek, és megkérjük, hogy jegyezzen meg egyet. Egy varázsmozdulat, és egy pillanat alatt az egyik kártyának eltűnik a képe, pontosan annak, amelyre a néző is gondolt!

Olaj és víz
Megkeverjük a csomagot és kiveszünk 3 fekete és 3 piros kártyát, és váltakozva összekeverjük őket. Egy pillanattal később a fekete és piros kártyák varázslatos módon szétválnak egymástól, és együtt lesznek újra! Másodszor megismételve a mutatványt a telujes csomagban kettéválnak a piros és fekete lapok!

Hatás
Megmutatunk egy teljesen üres kártyát, mind a hétoldalán, mind a képes oldalán, majd megkérjük a nézőt, hogy nevezzen meg dámát. A választott dáma egy pillanat múlva megjelenik az eddig üres kártyán! Végezetül mágikusan rányomtatjuk a hátoldalt is, és ezután már odaadhatjuk a nézőnek megvizsgálásra!

Összeolvadás
Megkérjük a nézőket, hogy válasszanak ki két kártyát, majd egy pillenettal később a két választott lap összeolvad! Miután a nézők megvizsgálták az összeolvadt lapot, egy gyors mozdulat, és újra széteszedjük őket!

Változás
Először megmutatunk egy jóslatot, melynek a háta különböző színű mint a többi kártya. Ezután a néző kiválaszt egy lapot, amely nem egyezik a jóslattal, erre mi fogjuk a jóslatot, és belecsúsztatjuk a pakliba úgy, hogy még kicsit kilógjon. Ekkor a kártya látványosan átváltozik a néző választott kártyájává, kihúzzuk a pakliból, és oddadjuk neki megvizsgálásra.

4 az 1-ben
A nézők választanak négy lapot a pakliból, és megmutatjuk nekik, hogy egészen véletlenül a négy 4-est választották ki (kőr, káró, pikk és treff). Ezután fogunk egy üres képű kártyát, melynek különbözik a hátlapja a többitől és ráhelyezzük a négyesekre. Egy pillanattal később a kártyán mefjelenik a négy választott négyes poénja a négy sarokban!

Az oktatóvideó angol és francia nyelvű.







Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok