A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Juan Tamariz Sessions (oktatóvideó és limitált kiadású kártyacsomag)

Cikkszám: 1370
Kiszerelés: db
Tölts 3,5 órát az egyik legnagyobb bűvész társaságában!
14 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Juan Tamariz kétségkívül az egyik valaha élt legnagyobb bűvész. A filozófiája és tananyagai több bűvészgenerációt segített és formált már az évtizedek során. Egyszerűen ha Tamariz beszél... odafigyelünk. Nagyon.

Termékismertető

Juan Tamariz kétségkívül az egyik valaha élt legnagyobb bűvész. A filozófiája és tananyagai több bűvészgenerációt segített és formált már az évtizedek során. Egyszerűen ha Tamariz beszél... odafigyelünk. Nagyon.

Éppen ezért a Vanishing Inc.-nek köszönhetően most egy majdnem 4 órás mesterkurzust tölthetünk a legendás spanyol bűvész társaságában, mintha ott ültünk volna a 2018-ban tartott workshopon. 
Egy különleges betekintést nyerhetünk korunk egyik legnagyobbjának fejébe, az energia és a hangulat elképesztő volt ezen a napon, és Juan legbizalmasabb barátai úgy gondolják, hogy talán ez a valaha volt legjobb oktatóanyag amit valaha kiadott Tamariz.

A videóban mindenki talál a saját számára megfelelő különleges trükköt, amit elleshet Juan Tamariztól, köztük több teljes rutint, mint pl.:


- Four of a Kind Location (Bemutatás)
- Impossible Card Location (Bemutatás)
- Follow the Leader (Bemutatás és magyarázat)
- The Travelling Cards (Bemutatás és magyarázat)
- Oil and Water: Naui (Bemutatás)
- Six Card Repeat (Bemutatás és magyarázat)
- Finding the Lady (It's A Pity) (Bemutatás és magyarázat)

Mindezek mellett talán az igazi kincs ebben a szemináriumban Juan intenzív személyisége és egyedi, kreatív hozzáállása a bűvészethez, amit itt megismerhetünk a közönséggel való interakciókon keresztül. 

Akár jól ismered a "Maestro" munkásságát, akár ez az első alkalom, hogy betekintést nyersz az ő bűvészetébe, a Sessions egy "kötelező anyag" minden magára valamit is adó bűvésznek. 

Az oktatóanyaghoz emellett jár egy különleges, limitált kiadású kártyacsomag is, mely nem lesz sehol máshol elérhető.
A kártya póker méret, a videó angol nyelvű.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok