Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

ESP gaff csomag (15 trükkel, Bicycle kártyából)

Cikkszám: 1345
Kiszerelés: db
Kötelező darab mentalistáknak!
11 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Ez az ESP csomag egy különleges lapgyűjtemény, mely 25 standard ESP kártyát tartalmaz, valamint 31 különleges (gaff) lapot, mégpedig a világ legismertebb, és legtöbbet használt kártya hátlapmintájával, ami nem más, mint a Bicycle Rider Back.

Termékismertető

Bemutató videó a pakliról: ESP gaff

Ez az ESP csomag egy különleges lapgyűjtemény, mely 25 standard ESP kártyát tartalmaz, valamint 31 különleges (gaff) lapot, mégpedig a világ legismertebb, és legtöbbet használt kártya hátlapmintájával, ami nem más, mint a Bicycle Rider Back.

Az 56 kártyalapon felül jár a csomaghoz egy 1 óra 35 perc hosszú angol nyelvű oktatóvideó, ami 15 rutint tanít meg nekünk, hogy rögtön használni is tudjuk ezeket az ötletes gaff kártyákat!

Az ESP gaff csomag tartalma:

  • 25 standard ESP lap (5 kör, 5 kereszt, 5 hullám, 5 négyzet, 5 csillag)
  • 11 dupla képű ESP
  • 5 színes ESP (kör, kereszt, hullám, csillag és háromszög)
  • 4 ESP smiley kártya
  • 4 kártya különleges szimbólummal
  • 2 nemet jelölő lap (nő és férfi)
  • 1 negatív színezésű csillag lap
  • 1 ESP ház kártya
  • 1 amőba (tic-tac-toe) lap
  • 1 fekete háromszög lap
  • 1 kártya, melyen rajta van mind az 5 ESP szimbólum

Néhány rutin, melyet megtanulhatunk az oktató videóból:

Vadkártyák: Megmutatunk a nézőnek 5 kártyát, mindegyiken egy-egy fekete négyzettel. A kártyák egyesével átalakulnak a többi ESP szimbólummá, méghozzá színesben!

5 az 1-ben: A néző választ egy lapot az ESP csomagból. Ezután előveszünk a kártyadobozból egy lapot, hogy megmutassuk, hogy a választott lap rajta van ezen a jóslat-lapon. És valóban rajta van, a másik 4 szimbólummal együtt! Egy gyors mágikus mozdulat után viszont már csak a néző által választott szimbólum lesz látható a kártyán!

Asszisztens: A néző kiválaszt egy ESP kártyát. Ezután megmutatjuk neki az "asszisztensünket" egy kártyán, aki az 5 ESP szimbólumból áll. Ezt a lapot ezután hozzáérintjük a néző kezéhez, melyben a választott lapot tartja. Az asszisztensünk egyik szeme eltűnt, mely épp a néző választott lapjának mintája!

Befolyás: A néző kezébe adjuk az ESP csomagot és megkérjük, hogy egyesével kezdje felfelé fordítva a lapokat lerakni az asztalra, és bármikor álljon meg, véletlenszerűen kiválasztva így egy kártyát. Miután megtörtént a kiválasztás felfedjük a jóslatunkat, melyen pontosan ugyanaz a szimbólum látható mint a néző által választott lapon.

A kártyák Bicycle kártyából készültek és póker méretűek, a magyarázó videó angol nyelvű. 

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok