Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

ESP kártyák (Fából készített)

Cikkszám: 1306
Kiszerelés: db
Egy igazán exkluzív ESP szett!
19 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy szett prémium minőségű, fából készült ESP kártya. Az élénk, mégis rendkívül elegáns cseresznyefa szín még misztikusabb, erősebb hatást ad mentál rutinjainak!

Termékismertető

Egy szett prémium minőségű, fából készült ESP kártya. Az élénk, mégis rendkívül elegáns cseresznyefa szín még misztikusabb, erősebb hatást ad mentál rutinjainak!

A fa kártyalapokat "kézbarátra" készítettük, vagyis nincsenek éles sarkok, a kezet bántó élek, valóságos élvezet kézben tartani ezeket a kártyákat! Az egyedi hátlapmintának köszönhetően olyan érzésünk van, mintha nem fa lapokat, hanem valódi kártyákat tartanánk a kezünkben!
Minden kártyát gondosan és precízen készítünk el, a több réteg lazúr és lakk adja a tartósságot és azt a kellemes selymes érzést, ahogy a kezünkben tartjuk a lapokat.
Az ESP szetthez egy kis, fekete bársonyzsákot is adunk, ez az apró kis kiegészítő is ad az előadás rejtélyességéhez és eleganciájához.

Bármilyen ESP rutinhoz használhatja ezt az elegáns szettet, garantáltan nagy sikert fognak hozni a mutatványok!
Hamarosan újabb termékekkel bővül kínálatunk, melyekkel kiegészítheti ezt a szettet: szintén fából készült jóslat kártyákkal, jelölt ESP lapokkal, egy különleges tollal, érdemes prémium kínálatunkat újra és újra megnézni!

A szett tartalma öt, fából készült ESP kártya, egyedi hátlapmintával, és a kis, fekete bársony zsák.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok