Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Bicycle Maiden Back - jelölt kártyacsomag (Kék hátlap)

Cikkszám: 1284
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
A tökéletes csomag, hogy elkezdjünk jelölt kártyákkal bűvészkedni!
9 990 Ft
Rövid ismertető: Egy csomag jelölt kártya, melyhez két letölthető oktatóanyag is tartozik, melyeket ha megnézünk, többé nem fogunk attól tartani, hogy jelölt kártyákkal bűvészkedjünk!

Termékismertető

Videó a csomagról: Bicycle Maiden Back

A világ legnyilvánvalóbban megjelölt csomagja, mégis úgy kezelhetjük őket mint normál kártyákat!

Beavatunk egy titokba: a legjobb kártyabűvészek is használnak jelölt csomagot. Minden fellépésükön! Olyan módokon használják ezeket a csomagokat, melyekről álmodni sem lehet!
Sok amatőr bűvész fél jelölt csomagot használni, mert mi van, ha lebuknak? De van egy titok: senki nem bukott még le amiatt, hogy a csomagja jelölt volt. Azért buktak le, mert túl sokáig nézték a jelölést! Ebben a csomagban a jelölés nagyobb, láthatóbb, és tökéletesen rejtve marad, hiába szúrja ki a szemünket!
A csomag mellé jár két ajándék letölthető videó is, melyben rengeteg új trükköt tanulhatunk meg ezzel a jelölt csomaggal. 
Az elsőben négy kiváló trükköt tanulhatunk meg Rick Lax-től, melyek a kártyakönyvkben található legerősebb effektusok továbbfejlesztései, de ha ez magában még nem lenne elég, a második videón Jon Armstrong mutat be haladóbb technikákat, hogy bővíthessük repertoárunkat. Ő eg olyan kártyabűvész, aki mindig használ jelölt csomagot, egyik nagy szakértője a témának. Bemutatja, hogy az eddig bemutatott trükkjeinken is mennyit tud dobni, ha jelölt csomagot használunk. Elmagyarázza, hogy hogyan használhatjuk biztosítékként a jelölt csomagot, ha az eredeti trükkünk besülne. 

Az online letölthető videók angol nyelvűek.

A csomag póker méret, és a Bicycle Maiden Back hátlaptípusát használja.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok