A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Letaglózó jóslat / Knock Out Prediction (Bicycle kártyából)

Cikkszám: 1279
Kiszerelés: db
Három megdöbbentő csattanó!
2 990 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy három lépésből álló lehetetlen jóslat! Először a bűvész megjósolja, hogy melyik két választott király lesz képpel felfelé a többi kártya között. Annyira biztos volt a dolgában, hogy azt is jól érezte, hogy csak ennek a két királynak lesz más színű a háta! Hogy bebizonyítsa csalhatatlan megérzését, a bűvész végül megmutatja, hogy az össze többi kártya képes oldala üres volt!

Termékismertető

Videó a trükkről: Knock Out Prediction

A bűvész elővesz egy tokból két kis csomag kártyát, az egyik csomag hátoldala piros, a másiké kék. Az asztalra teszi őket, és kijelenti, hogy mindegyik csomag négy királyt tartalmaz, és ezek közül egyet-egyet jóslatként képpel felfelé fordított. Ezután megkér egy nézőt, hogy nevezzen meg ez piros királyt, majd egy másikat, hogy nevezzen meg egy fekete királyt. Miután elhangzottak a választott lapok nevei széthúzza a két csomagot, és a lapok között a kiválasztott királyok néznek képpel felfelé!

A bűvész ekkor megfordítja a két királyt, és a nézők nagy meglepetésére más színű lesz a hátlapjuk mint a csomagjuk többi kártyájáé!

Végső csattanóként pedig képpel felfelé fordítja a többi kártyát, és egyiken sincs kép!

Magyar és/vagy angol nyelvű leírással.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok