Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Soma kártya - Kék - várható beérkezés ismeretlen

Cikkszám: 1274
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
Egy világbajnok pakli!
3 490 Ft
Rövid ismertető: Soma saját nevével fémjelzett kártya minden értelemben egy világbajnok kártyacsomag. A csomag a világ legnagyobb méretű és múltú kártyagyártó cégével, a Cartamundival karöltve készült, így a kártya a lehető legprémiumabb minőséget képviseli világviszonylatban. Tökéletes papír, tökéletes felületkezelés, tökéletes rugalmasság. Egy 56 lapos kártyacsomag 2 jokerrel és 2 speciális bónusz bűvész kártyával.

Termékismertető

Soma saját nevével fémjelzett kártya minden értelemben egy világbajnok kártyacsomag. A csomag a világ legnagyobb méretű és múltú kártyagyártó cégével, a Cartamundival karöltve készült,  így a kártya a lehető legprémiumabb minőséget képviseli világviszonylatban. Tökéletes papír, tökéletes felületkezelés, tökéletes rugalmasság. Egy 56 lapos kártyacsomag 2 jokerrel és 2 speciális bónusz bűvész kártyával. 

A kártya hátoldalának dizájnja Soma életének részeit szimbolizálja. Többek között a világbajnoki trófeával, Soma középpontosan tükrös monogramjával, és sok minden más aprósággal. Emellett a szív királynak Soma kölcsönözte az arcát a csomagban.

A csomag érdekessége, hogy a piros és a kék csomag más-más speciális lapokat tartalmaz. Ebben a kék csomagban egy teljesen fehér lap található és egy pikk kilences, aminek a pikk jelei lecsúsztak egy sarokba!
A csomag emellett egy különleges jelöléssel is rendelkezik, így még több extra mutatványra alkalmas!

Soma ebben a videóban pedig bemutatja, hogy mitlyen trükkök mutathatók be a speciális lapokkal (A videóhoz a jelszó a csomag alján található utolsó szó):

Trükkök a speciális lapokkal

Póker méret.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok