Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Nexus pénztárca / Nexus Wallet

Cikkszám: 1250
Kiszerelés: db
Az egyetlen pénztárca, amire egy bűvésznek valaha szüksége lehet! Utcabűvészek megvalósult álma!
59 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A Nexusban találkozik a gyakorlatiasság és a dizájn, a bűvészet és a mentalizmus ebben a modern, vékony, mindennapi használatra is ideális pénztárcában egyesül.

Termékismertető

Videó a trükkről:



A Nexusban találkozik a gyakorlatiasság és a dizájn, a bűvészet és a mentalizmus ebben a modern, vékony, mindennapi használatra is ideális pénztárcában egyesül.
A Nexus nem nagypapánk pénztárcája, amelyben elfér a csekkfüzet, vagy egy város kihajtogatható térképe. Ez a tárca a modern életstílust helyezi a középpontba: minimálisan tolakodó és maximálisan hatékony.

A Nexusnak köszönhetően olyan természetességgel leshetjük meg a szükséges információt mint még soha! Pusztán az alatt a másodperc alatt, hogy a tárcát az asztalra helyezzük vagy a néző kezébe adjuk, már birtokában is leszünk mindannak amire szükségünk van! Semmi gyanús mozdulat, a legnagyobb természetesség, mintha semmi nem történt volna!

Ha látványos mágiát szeretnénk? Semmi gond, a tárcával ezt is meg tudjuk tenni! Az igazolványtartó segítségével meghökkentő megjelentetéseket, eltüntetéseket, átváltozásokat és helycseréket hajthatunk végre. Képzelje csak el, ahogy a néző keze között tartott személyi igazolványa/jogosítványa helyet cserél a miénkkel, mely eddig a tárcában volt!

A cipzáros részből több apró tárgyat is megjelentethetünk, legyen az egy kölcsönkért gyűrű, aláírt kártyalap, érme, bankjegy, vagy akár egy Sharpie filctoll.

A Nexus a tökéletes eszköz mentalisták és hétköznapi/utcai környezetben bűvészkedők számára, a mai, modern dizájn tökéletesen álcázza ezt a sokrétű segédeszközt!

A csomag tartalma:

  • Csaknem 4 órányi oktatóanyag (Lehet, hogy a tárca méretét kompenzálják?)
  • Egy kompakt, modern pénztárca
  • Egy egyedi, személyre szabható segédeszköz, rengeteg lehetőséggel
  • 7 egyedi meglesési technikát is elsajátíthatunk a tárcához
  • 6 teljes rutint is tartalmaz az oktatóanyag, egy egyszerű mentalista rutintól egészen a haladó, személyi igazolványok helycseréjéig. Minden készségszint megtalálja a számára ideális trükköt, számos új lehetőséget nyitva meg képzeletünk előtt!

A 4 órás oktató videó angol nyelvű.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok