A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Bicycle Legacy Masters kártyacsomag

Cikkszám: 1188
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
A jól ismert piros Bicycle... tökéletesítve!
3 990 Ft
Rövid ismertető: 2009-ben az Ellusionist kijött egy új papírt használó csomaggal, mely mégis a Bicycle klasszikus Rider Back dizájnját használta. Jobb volt minden tekintetben, mégis ugyanúgy nézett ki... Úgy hívták, hogy Masters.

Termékismertető

Bemutató videó a csomagról: Legacy Masters


Az Ellusionist feltámasztotta a mindenki által imádott piros Bicycle Masters csomagot.

Van valami megnyugtató az állandóságban. Ugyanazt a fogkrémet használjuk minden nap, visszatérnek minden héten a kedvenc ételeink, ugyanazt az autómárkát vásároljuk, ha egyszer megszerettük. 
Ugyanígy vannak ezzel a bűvészek is, szeretik mindig ugyanazt a piros Bicycle csomagot vásárolni minden trükkjükhöz. De ha nem akarunk változtatni, akkor hogy fogunk valami jobbat megtapasztalni? És itt jön be a Bicycle Legacy Masters...

2009-ben az Ellusionist kijött egy új papírt használó csomaggal, mely mégis a Bicycle klasszikus Rider Back dizájnját használta. Jobb volt minden tekintetben, mégis ugyanúgy nézett ki... Úgy hívták, hogy Masters. 
Ez a csomag kinézetében tökéletesen megegyezik egy olcsó, standard Bicycle csomaggal. De mikor kézbe vesszük, azonnal érezhető a különbség!

A papírt még vékonabbra préselték, tökéletesítve az eljárást. Így egy vékony, de meglepően tartós kártyát kapunk, melyet minden alkalommal élmény lesz kivenni a dobozából!

Póker méret.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok