A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Star Wars kártyacsomag - Világos Oldal (kék)

Cikkszám: 1148
Kiszerelés: db
Réges régen, egy messzi, messzi galaxisban...
5 490 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Csatlakozz a jedi lovagokhoz, szállj be az Ezeréves Sólyomba, légy hőse az Lázadóknak vagy az Ellenállásnak! A Világos Oldal paklijában megjelenik Luke Skywalker fénykardja, R2-D2, és a lázadó flotta űrhajói. "Az Erő legyen veled!"

Termékismertető

A Star Wars 1977. óta elképesztően népszerű szereplője a popkultúrának. A legújabb, 9. epizód megjelenésével a Theory11 is előrukkolt saját, Star Wars ihletésű csomagjaival, lássuk a Világos Oldalt!

Csatlakozz a jedi lovagokhoz, szállj be az Ezeréves Sólyomba, légy hőse az Lázadóknak vagy az Ellenállásnak! A Világos Oldal paklijában megjelenik Luke Skywalker fénykardja, R2-D2, és a lázadó flotta űrhajói. "Az Erő legyen veled!"

A Világos Oldal doboza elképesztően erőteljes. Az előlapon az Ezeréves Sólyom pilótafülkéjébe pattanhatunk, a vibráló kék pedig erővel ruházza fel a megjelenését. Maga a doboz dombornyomott és fóliázott.

A Világos és a Sötét oldal is ugyanazokkal a figurás lapokkal bírnak, felvonultatva mindét oldal ikonikus alakjait. A Világos Oldal képviselői között megtaláljuk pl. Reyt, Leia Organat, Han Solot vagy épp Luke Skywalkert.

A Világos Oldal kék hátlapdizájnja rengeteg érdekességet rejt. Megjelenik rajta R2-D2 és a Lázadók jelképe, középen X-szárnyú vadászokat láthatunk, a gyönyörű hátlapot pedig két fénykard fogja közre.

Csatlakozz a Világos Oldalhoz ezzel a csomaggal!

Póker méret.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok