A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Star Wars Silver Special Edition kártyacsomag

Cikkszám: 1186
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
Réges régen, egy messzi, messzi galaxisban...
5 490 Ft
Rövid ismertető: Engedj a sötét oldal csábításának, csatlakozz az Első Rendhez, vagy tartsd rettegésben a galaxist Palpatine császár Birodalmi Hadseregével!

Termékismertető

Ismerd meg a Sötét oldalt egy különleges, ezüst kiadásban!
A lapok háta grafitszürke színt kapott, így még baljósabb az Erő sötét oldala!

A Star Wars 1977. óta elképesztően népszerű szereplője a popkultúrának. A legújabb, 9. epizód megjelenésével a theory11 is előrukkolt saját, Star Wars ihletésű csomagjaival, lássuk a Sötét Oldalt!

Engedj a sötét oldal csábításának, csatlakozz az Első Rendhez, vagy tartsd rettegésben a galaxist Palpatine császár Birodalmi Hadseregével! A Sötét Oldal csomagján megtalálható Darth Vader fénykardja, a Halálcsillag, és a Birodalmi Űrhajóflotta.

A Sötét Oldal doboza is tiszteletet parancsoló. Elején a Birodalmi Trónterem ablakából vethetünk egy pillantást az űrbe, a sarkokon pedig a Galaktikus Birodalom és az Első Rend jelképei láthatóak. Maga a doboz dombornyomott és fóliázott.

A Sötét és a Világos oldal is ugyanazokkal a figurás lapokkal bírnak, felvonultatva mindét oldal ikonikus alakjait. A Sötét Oldal képviselői között megtaláljuk pl. Palpatine császárt, Kylo Rent, Darth Vadert, Boba Fettet.

A Sötét Oldal vörös hátlapdizájnja rengeteg érdekességet rejt. Megjelenik rajta a Halálcsillag, az Első Rend, a sithek és a Birodalom jelképei. Középen TIE Fightereket láthatunk, míg a széleket Darth Vader fénykardja uralja.

Csatlakozz a Sötét Oldalhoz ezzel a csomaggal!

Póker méret.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok

Balázs Máté üzenete:
2020. 12. 01. 15:41
Üdvözlöm! A Star Wars francia kártya, Silver vagy a fehér vagy igazából bármelyikből, van Önöknél raktáron? Ha megrendelem péntekig megérkezne? Igazából ez lenne a lényeg :) köszönöm szépen. Üdv Máté