A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Houdini naplója / Houdini's Diary

Cikkszám: 1134
Kiszerelés: db
De melyik is volt Houdini kedvenc lapja?
14 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy antik naptár, egy dátum, és egy piros hátú lap a kék csomagban... Véletlen egybeesés lenne?

Termékismertető

Videó a trükkről:


Wayne Dobson verziója a klasszikus "Diary Card" effektusra.

A rutin elég egyszerűen végrehajtható, nincs szükség "stack"-re, számolásra, memorizálásra, azonnal visszaállítható és újra bemutatható a trükk.

Minimális kézügyességre van csak szükség, és egyetlen naplót kell a trükk bemutatásához használni, ami a csomag része természetesen. 

Nem csak egy hatásos trükk, hanem maga Houdini témája még érdekesebbé is teszi: a napló régies hatású, mintha maga Houdini egyik naplóját tartaná a kezében. 

Maga a trükk:

Mivel maga is szerette az okkult dolgokat, így Houdini minden nap beleírta egy kártya nevét, mert úgy gondolta, hogy minden kártya az év néhány napjával kimondottan jól rezonál. 
A néző ezután teljesen szabadon megnevez egy olyan napot, mely számára fontos valamiért.
A bűvész képpel lefelé kiteríti az asztalra a kártyákat, mindegyik kék hátú, kivéve egyet, ami piros, és Houdini aláírása látszódik a hátán. 
Ezután a néző a kiválasztott dátumhoz lapoz a naptárban, miközben meggyőződik róla, hogy a naptárba írt lapok tényleg különböznek minden egyes napnál, majd megnevezi a választott dátumhoz írt lapot.
A bűvész megfordítja az egyetlen prios hátú, Houdini nevével jelzett lapot, és az nem más, mint a néző által választott dátumnál szereplő lap!

A csomag tartalma egy antik kinézetű naptár, és a bemutatáshoz szükséges segédeszköz.
A teljes kártyacsomag nem része a trükknek, így a bemutatáshoz szükség lesz még egy kék hátú, Bicycle Rider Back csomagra.

Az online magyarázat angol nyelvű. Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok