A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pure Imagination by Scott Robinson

Cikkszám: 1132
Kiszerelés: db
A bűvészkönyvek ékköve!
24 900 Ft   22 410 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Az utóbbi húsz évben Scott Robinson elképesztő varázslatot publikált nehezen beszerezhető kiadványokban, illetve szemináriumain árult füzeteiben. Most végre munkássága elérhetővé vált ezzel a könyvvel!

Termékismertető

Videó ajánló:


Az utóbbi húsz évben Scott Robinson elképesztő varázslatot publikált nehezen beszerezhető kiadványokban, illetve  szemináriumain árult füzeteiben. Most végre munkássága elérhetővé vált ezzel a könyvvel!

Bűvészete igen különleges keveréke: megtévesztő, szórakoztató és fantasztikusan vizuális. John Campbell és Andi Gladwin együttműködésének köszönhetően Robinson úr 46 trükkje kerül a kötet lapjain bemutatásra. Mindegyik kipróbált, sokat használt effektus, mely garantált hatást vált ki a nézőkből. A könyv gyönyörűen illusztrált, a színes, nagy fotók segítségével könnyedén követhetőek a leírások.

Mindenki talál ebben a kötetben tudásának megfelelő trükköt, bár legtöbbjük természetesen kezügyesség igénybevételén alapul. Mégis, vannak igazán könnyen kivitelezhető mutatványok is, mint amilyen pl. a "Different Differences".

Maga a könyv a Vanishing Inc. egyik legszebb kiadványa. A nagy alapú, keményfedeles könyv 304 fényes, vaskos papírlapon 740 nagy, színes fényképpel vezet be minket a trükkök megértésébe. A szatén kötés, és a könyvbe kötött szalag könyvjelző könyvgyűjteményünk ékkövévé varázsolják ezt a kötetet.

A könyv angol nyelvű.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok