A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Visualies Gaff System kártyacsomag

Cikkszám: 1116
Kiszerelés: db
Egy új generáció a gaff paklik közt!
12 200 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A Visualies Gaff System csomag egy új dimenziót nyit a trükkös csomagok világában, egy teljesen új megközelítést alkalmaz.

Termékismertető

Videó a csomagról:


A Visualies Gaff System csomag egy új dimenziót nyit a trükkös csomagok világában, egy teljesen új megközelítést alkalmaz.

Az Optricks csomag tökéletes párja, bár önmagában is kiválóan használható, pár lapos kártyatrükkökket mutathatunk be a csomagban található lapok segítségével. Nem csak különálló trükköket, hanem akár egy teljes műsort is összeállíthatunk pusztán ennek a csomagnak a segítségével. Más gaff csomagoktól eltérően itt a készítők egy-egy kártyára fókuszáltak, legfőképp a kőr dámára, e lap köré fonódik rengeteg hatás. Emellett persze más lapokat is tartalmaz a csomag, megyek bőven elegek ahhoz, hogy egy normál csomagként mutassuk meg egy pillanatra a paklit.

Az online videó magyarázatot a készítők telepakolták elképesztően vizuális trükkökkel, melyek bár igényelnek némi gyakorlást, azért szerencsére nem kell heteket tölteni egy-egy effekt betanulásával. A bemutatott trükkök közül több kamera előtt néz ki a legjobban, de bőven akadnak olyanok is, melyeket szemtől szemben nyugodt szívvel bemutathatunk.

Angol nyelvű online videó magyarázat tartozik a csomaghoz.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok