A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

5th Assistant by Geoff Weber (DVD + Gimmick)

Cikkszám: 1103
Kiszerelés: db
A zsebem üres... vagy mégsem?
6 790 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy praktikus és sokoldalú kiegészítő, a 5th Assistant egy olyan kellék melynek segítségével megmutathatja a zsebeit üresen, majd egy másodperccel később bármit megjelentethet belőle!

Termékismertető

Videó a trükkről:



Egy praktikus és sokoldalú kiegészítő, a 5th Assistant egy olyan kellék melynek segítségével megmutathatja a zsebeit üresen, majd egy másodperccel később bármit megjelentethet belőle!

A csomagban két segédeszköz is található, egy fekete és egy fehér színű, valamint egy oktató DVD, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni ebből a sokoldalú segédeszközből. Geoff Weber lépésről lépésre bevezeti a segédeszköz használatába.

Geoff sok felhasználási lehetőséget bemutat a DVD-n, mint pl. megjelentetések, cserék, teleportálás, stb. Végezetül pedig megismerteti a nézőt 5 teljes, saját rutinjával, melyek mind close-up, mind színpadi környezetben kiválóan bemutathatók!

A 5th Assistant koncepcióját már korábban Pat Page és Jack Kent Trillar is alaposan körbejárta a múltban. Ez a kiadás Janette Page és Kent Trillar beleegyezésével jelent meg.

A magyarázó DVD angol nyelvű.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok