Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Orbit V7 kártyacsomag

Cikkszám: 1102
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
Az Orbit visszarepít minket a '80-as évekbe!
5 990 Ft
Rövid ismertető: Az Orbit hetedik kiadása most visszarepít minket a '80-as évekbe. A készítők hosszasan dolgoztak az új, kicsit retróbb, ám mégis kimondottan "Orbitos" dizájnon, az eredmény pedig elképesztő lett!

Termékismertető

Az Orbit hetedik kiadása most visszarepít minket a '80-as évekbe. A készítők hosszasan dolgoztak az új, kicsit retróbb, ám mégis kimondottan "Orbitos" dizájnon, az eredmény pedig elképesztő lett!
Egy kicsit letisztultabb, minimalistább Orbitot kapunk a hatodik kiadáshoz képest, ám így is több apró részlet megbújik a kártyákon.

A hátlapok közepe ezúttal halvány rózsaszín, a körülötte lévő csillagövön pedig észrevehetjük a csillagképeket, ha jobban megnézzük. A doboz alján található szivárványos logó pedig a készítők tisztelgése azok előtt az űrhajósok előtt akik 1986-ban Challenger űrsiklón vesztették életüket az STS-51-L küldetés során. Az elhunytak nevei szerepelnek a doboz belsejében, hiszen azokat, akik az életüket adták az űr felfedezéséért nem szabad elfelejteni: Gregory Jarvis, Christa McAuliffe, Ronald McNair, Ellison Onizuka, Judith Resnik, Michael Smith, and Dick Scobee.

A kártyapoénok is a '80-as éveket idézik, mégis tökéletesen illeszkednek a modern kor csomagjához, semmilyen más csomag nem rendelkezik ilyen poénokkal.

A képes oldalon a pirosat felváltotta a rózsaszín, ezáltal még különlegesebbek, még jobban vonzzák az ember tekintetét.

A figurás lapok közül három is új dizájnt kapott, azokról minzázták, akik közel álltak Chrishez, a csomag megálmodójához. 

Ebből a kiadásból összesen 20.000 darabot nyomtak, és kiváló adottságokkal bír:

  • Prémium papír, Air-Cushion Finish
  • Extra dupla hátlapú lap
  • Megegyező Jokerek
  • Extra pikk nyolcas
  • One-way hátlap dizájn
  • Tradícionális vágás
Póker méret.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok