A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Bicycle Glory Gaff kártyacsomag - kék

Cikkszám: 1096
Kiszerelés: db
A legújabb gaff csomag (speciálisan nyomtatott lapok) a világ legismertebb kártyájához!
8 990 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Visszatér a Bicycle Gaff csomag (speciálisan nyomtatott lapok), és jobb mint valaha! Az előző kiadás legjobb kártyáit megtartották, és bekerült a csomagba több új, rendkívül látványos és egyedi effektekhez használható lap.

Termékismertető

Bemutató videó a csomagról: Bicycle Glory Gaff

Visszatér a Bicycle Gaff csomag, és jobb mint valaha! Az előző kiadás legjobb kártyáit megtartották, és bekerült a csomagba több új, rendkívül látványos és egyedi effektekhez használható lap. És még mindig nincs vége a csomagban található nyalánkságoknak, hiszen kapunk a paklihoz egy 30 perces oktató videót, valamint néhány eszközt, hogy elkészíthessünk pár különleges gimmick lapot!

Ez a pakli egy elképesztő gyűjteménye olyan egyedi, különleges mintájú Bicycle kártyáknak melyek közül elég egyet belecsempészni normál csomagunkba és máris megdöbbentő trükköket láthatnak a nézők!
Harmincnál is több különleges effekt található a lapok közt, csak néhány példa: 3 kártya monte, csók kártya, LOVE kártyák, ujjlenyomatos kártya, stb.

Több eddig még sosem látott, innovatív lapot is találunk a csomagban, pl.: megjelenő virág a kártyán, a káró király kezében kirakódó Rubik kocka, guillotine kártya, stb.

Vannak különleges effektet nem tartalmazó kártyák is, melyeket a bűvészek imádnak használni, pl. kérdőjeles kártya, ESP kártya.

Az Egyesült Államok kártyagyárában készült a csomag, póker méret, kék hátlap.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok