A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Profi mikroszőnyeg M (közepes) - Trevor Duffy

Cikkszám: 1326
Kiszerelés: db
Elképesztő tartósság, profi minőség! Mosható! Gyűrhető!
15 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy kiváló minőségű, Dél-Afrikában készített profi mikroszőnyeg, mely ideális minden olyan bűvésznek akik gyakran lépnek fel olyan helyeken, ahol valami kiömölhet. Ez a mikroszőnyeg könnyedén mosható kézzel, utána csak hagyni kell megszáradni és újra mehet az előadás!

Termékismertető

Egy kiváló minőségű, Dél-Afrikában készített profi mikroszőnyeg, mely ideális minden olyan bűvésznek akik gyakran lépnek fel olyan helyeken, ahol valami kiömölhet. Ez a mikroszőnyeg könnyedén mosható kézzel, utána csak hagyni kell megszáradni és újra mehet az előadás!

Elképesztően tartós és ellenálló, egy hosszú időre szóló befektetés, rendszeres használat mellett is évekig egy kiváló mikroszőnyeget tudhat magáénak az a bűvész aki megvásárolja.
Nem gyűrődik, nem bolyhosodik, a szélei nem rojtosodnak, a gumi alsó réteg nem engedi elcsúszni a szőnyeget semmilyen felületen, és könnyedén tisztán tartható kézi mosással.

Ez a méret tökéletes bármilyen close-up vagy table-hpooing előadáshoz, hiszen ez a közepes méret könnyen hordozható, és még nem foglal annyi helyet.

Elegáns, fekete színben kapható, méretei: 28cm x 35,5cm.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok