A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Black Dragon kártyacsomag

Cikkszám: 1083
Kiszerelés: db
A japán mitológia egy kártyacsomagba zárva!
5 990 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A Black Dragon egy igazi újragondolt kártyapakli. Sárkányok, szamurájok, katanák, a keleti legendák egyik szimbolikus teremtménye a Koi hal mind megragadja a képzeletet miközben használjuk ezt a csomagot.

Termékismertető

A Black Dragon egy igazi újragondolt kártyapakli. Sárkányok, szamurájok, katanák, a keleti legendák egyik szimbolikus teremtménye a Koi hal mind megragadja a képzeletet miközben használjuk ezt a csomagot. 

A csomag első kész lapja a "Fekete Koi" hal volt (mely ennek a csomagnak a Jokere), melynek legendája megragadta Marine Loup-ot. A történet szerint egy fekete Koi hal képes volt az árral szemben felúszni a vízesés tetejére, miközben le kellett küzdenie a démonokat is, melyek gúnyolták és kinevették erőfeszítéseit, és gonoszságból még magasabbra változtatták a vízesést. Az istenek látták a fekete Koi hal elszántságát és kitartását, és átváltoztatták egy aranysárkánnyá, az erő és hatalom jelképévé.
Ez a történet ihlette meg Marine Loup-ot, hogy egy ilyen elképesztő, a japán mitológia előtt tisztelgő kártyacsomag dizájnját elkészítse.

Amellett, hogy ez a csomag egy igazi, gyűjtők polcára való pakli, kiválóan használható elképesztő kártyatrükkök bemutatására is, hiszen prémium minőségű papírra nyomták, valamit a légzsebes finish megadja az ideális tartósságot és rugalmasságot a rendszeres használathoz.

Póker méret.Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok