A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Balance by Joshua Jay

Cikkszám: 1065
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
És minden egyensúlyba kerül... de hogyan!
89 900 Ft
Rövid ismertető: A bűvész lehetetlen szögekben és módokon egymásra helyez különböző hétköznapi tárgyakat, a belőlük épített torony mégsem dől le!

Termékismertető

Videó a trükkről:


Több mint nyolc év kísérletezés és tökéletesítés után megérkezett Joshua Jay szalonműsorainak (parlour) zárószenzációja, a Balance!

Egy nagyon ritka jelenség áll a trükk középpontjában: az egyensúly és a felfüggesztés. 
A bűvész odaad a nézőknek néhány teljesen hétköznapi tárgyat megvizsgálásra: egy palackot, egy fogkefét, egy csomag kártyát, egy ceruzát és egy zsírkrétás dobozt. Nem tapadnak, nincsenek rajtuk zsinórok, teljesen átlagos tárgyak.

A bűvész begyűjti ezeket a tárgyakat, majd egyesével elkezdi egymásra rakosgatni őket. Először "csak" jól néznek ki, de abszolút lehetséges őket ilyen módszerrel feltornyozni. Aztán következik az, maikor megmagyarázhatatlan, hogy miképp képesek így megmaradni az egymásra rakott tárgyak. A nézők az előadás végén egy furcsa, természetellenes szögekben álló építményt látnak, és az este hátra lévő részében azon gondolkodnak majd, hogy "de miképp nem dőlt össze az egész"?

A Balance tökéletes zárószáma a parlour műsoroknak, pont azért, mert teljesen különbözik az eddigi bűvészműsorokban megszokottaktól. Minden egyes újabb ráhelyezett elemmel a nézők döbbenete fokozódik, és lenyűgözve nézik a végére keletkezett tornyot.

Joshua Jay a trükk fejlesztésekor még nem volt tisztában annak valódi értékével: a 21. századi modernségével. Annyira különleges a látvány, hogy a nézőknek muszáj a telefonjaikkal lefényképezni, videót csinálni róla, hogy megmutathassák ismerőseiknek milyen szokatlan dolgot is láttak. 

A bemutatóhoz szükséges minden kellék megtalálható a gyönyörű, bársonyborítású dobozban. Ez a doboz lehetővé teszi, hogy észrevétlenül kicserélje a megvizsgált kellékeket a különlegesekre, a "védőszárnyak" pedig még jobban elrejtik a doboz tartalmát a kíváncsi szemek elől, így a nézők szinte körbeülhetik a bemutató alatt. Tíz, kézzel készített kelléket kap, valamit egy oktató videót, ahol maga Joshua Jay mutatja be lépésről lépesére a rutint.

A kellékek minősége és a csomagolásuk is magáért beszél. Joshua Jay sok más bűvésznél ritkábban ad ki trükköket, ám amikor megteszi, biztosak lehetünk benne, hogy valami rendkívülit, és valami nagyon minőségit kapunk. A Balance egy igazi befektetés. Egy zseniális zárószámot kapunk műsorunkhoz, az ár pedig garantálja, hogy a trükk nem lesz látható minden kis apró zugban előadott bűvészműsorban.

Angol nyelvű online videó magyarázattal.Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok