Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Giacomo Bertini's System for Amazement by Stephen Minch

Cikkszám: 1047
Kiszerelés: db
Mesterkurzus az érmebűvészetben!
19 000 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Giacomo Bertini visszatért az érmebűvészet gyökereihez, magába fogadta őket, majd új szintre emelte. Új technikákat vezetett be az egyre bővülő fogások közé, és így született meg a System of Amazement.

Termékismertető

Videó ízelítő a tartalomból:


A haladó érmebűvészet szűk körének egyik elismert pillére Giacomo Bertini munkássága. Egy radikális, új módszertan és elmélet az érmebűvészetben. Csak kevesen mondhatják el magukról, hogy olyan innovatívan és egyedien űzik ezt a műfajt, hogy a klasszikus elemeket újraértelmezzék és újakat dolgozzanak ki. Giacomo Bertini könyve, a System of Amazement pontosan ezt teszi: bemutatja "mikro-elterelés" elméletét, egyedi fogásait, valamint bemutatások és rutinok garmadáját, mely ezekkel a módszerekkel lehetővé válik. 

Giacomo Bertini az érmebűvészet egyik úttörője. Az itáliai Florence városában nevelkedve hamar rátalált az érmebűvészetre, ám nagyon kevés információ állt rendelkezésére a témáról. Az olasz irodalom az érmebűvészet terén kevés volt és elavult, valamint az ifjú Giacomo nem találkozott hasonló érdeklődésű bűvésszel. Így egy nagyon rizikós dologba kezdett: gyakorlatilag "vákuumban" kezdett el feltalálni trükköket, fogásokat. Ez azért volt egy veszélyes vállalkozás, mert nem tudhatta, hogy ezen a területen esetleg már nem találtak fel hasonlót, vagy pontosan az övével megegyező fogást. De Giacomo szerencsés volt, és rendkívül tehetséges. Feltalált fogásai elkerülték a hasonlóság démonát, sőt, innovatívak voltak, és rendkívül megtévesztőek, így a laikus közönségen kívül az érmebűvészetben jártasakat is képes volt megtéveszteni.

Giacomo visszatért az érmebűvészet gyökereihez, magába fogadta őket, majd új szintre emelte. Új technikákat vezetett be az egyre bővülő fogások közé, és így született meg a System of Amazement. 

Bár egyes elemek már szerepelhettek oktatóvideókban vagy szemináriumokon, mégis ez az első könyv, ahol ez a rendszer teljes valójában bemutatásra kerül. A könyv tartalmaz teljes rutinokat is, melyek ezekre az új fogásokra építenek. Még az érmebűvészetben magabiztos ismeretekkel rendelkezők is számos új, elképesztő trükkre lelhetnek ebben a kötetben.

A könyv angol nyelvű

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok