A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Unlock by Morgan Strebler DVD

Cikkszám: 1045
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
Törje fel a telefont, mint egy hacker!
9 990 Ft
Rövid ismertető: A DVD-n három különleges technika látható, melyek segítségével a hackerek ügyességével juthatunk be a néző telefonjába, még egy ujjlenyomat-feloldós módszer is helyet kapott köztük!

Termékismertető

Videó a trükkről:


Korunk megkerülhetetlen eleme az okos telefon, legtöbbünk egy napot sem tudna már nélküle elképzelni. Életünk rengeteg fontos része ezen a készüléken található, és biztonságban érezzük őket, hála a biztonsági lehetőségeknek. A jelszavak és PIN kódok megakadályozzák az idegeneket abban, hogy hozzáférjenek telefonunk adataihoz, de lenne akkor, ha lenne egy mód arra, hogy ezeket megkerüljük?

A SansMinds büszkén mutatja be egyik leghíresebb művészük, Morgan Strebler egyik legújabb trükkjét. A Touched és a Never There alkotója most újabb elemet kínál a repertoárba.

Ez nem csak egy egyszerű bűvésztrükk. Ez nem csak egy szimpla mentáltrükk. Egy egészen új koncepció, mely egész biztosan letaglózza a közönséget, ez az Unlock.

A DVD-n három különleges technika látható, melyek segítségével a hackerek ügyességével juthatunk be a néző telefonjába, még egy ujjlenyomat-feloldós módszer is helyet kapott köztük! 

Csak kérje kölcsön a mit sem sejtő néző telefonját és oldja fel a képernyőzárat a szemük láttára! Sokkolja őket azzal, ahogy könnyedén átjut legféltettebb titkaik védelmén, és utána hadd találgassanak, hogy miképp is csinálta!

A DVD angol nyelvű.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok