A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Essence by Miguel Angel Gea DVD szett (4 DVD)

Cikkszám: 1044
Kiszerelés: db
A mágia esszenciája Miguel Angel Geaval!
45 000 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Miguel Angel Gea egyike Spanyolország legjobb close-up bűvészeinek, rengeteg díjat megnyert, többek közt az Ascanio Díjat vagy a Spanyol Nemzeti Grand Prixt. Az érmék és kártyák specialistája, és ezen a 4 DVD-ből álló gyűjteményben felfedi előttünk titkait, megosztja velünk több díjnyertes rutinját.

Termékismertető

Miguel Angel Gea egyike Spanyolország legjobb close-up bűvészeinek, rengeteg díjat megnyert, többek közt az Ascanio Díjat vagy a Spanyol Nemzeti Grand Prixt. Az érmék és kártyák specialistája, és ezen a 4 DVD-ből álló gyűjteményben felfedi előttünk titkait, megosztja velünk több díjnyertes rutinját. 

Nem csak azt magyarázza el, hogy hogyan működnek a trükkök, hanem azt is, hogy miért működnek. Miguel rendkívüli előadó, és az időzítést ötvözve a pszichológival egy vizuális csodává emeli a nézők számára kézügyességi trükkjeit. A DVD-ken helyet kapott egy interjú is, melyben mesél életéről, filozófiájáról és bűvészetéről.

A DVD-k tartalma:

1. DVD

Miguel egy gyönyörű, portugál kolostor romjai közt tart bemutatót. Az előadott és elmagyarázott trükkök: Choices, Cards & Coins, Influence, Aparicio Kings és a zseniális Messages rutin is, mely során egy csomag kártya mintha életre kelne. És most először, angol nyelven hallhatjuk világhírű Spelling Routine-jának magyarázatát.

2. DVD

Joaquin Navajas által inspirált bűvészet. Lélegzetelállító érmerutinok, melyeket a spanyol érmebűvészet egyik legnagyobb alakja inspirált. A bemutatott és elmagyarázott rutinok: Reality Falls, Pocket Topit, Thru Everything, Naked Production, Cave, Wild Coin, és a Catapulta technika, mely a szakértőket is zavarba hozza.

3. DVD

Miguel Gea díjnyertes érmebűvészete: Essence 1 & 2, két képrázatos verziója Gea "érme és pohár" effektjének. Bemutatásra kerül még saját, egyedi kabátujjas technikája és zseniális Cartonumismagia rutinja.

4. DVD

Miguel felfedi néhány mátrix rutinját, meghökkentő hatásokat érmékkel és kártyákkal, melyek még a bűvészeket is megdöbbentik. Egykezes mátrix, direkt mátrix, sőt, a nézővel együtt véghez vitt mátrix is. További ismertetett trükkök közt megtalálható az Elements, Stick, Purse és a döbbenetes Elastico is. 

A DVD-k angol nyelvűek.


Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok