A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green) jelölt kártyacsomag

Cikkszám: 1039
Kiszerelés: db
A legtökéletesebb jelölt csomag, mely valaha született!
11 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Az új DMC ELITES V4 jelölt csomag a legújabb eleme Drummon Money-Coutts (DMC) küldetésének, hogy létrehozza a leghatásosabb kártyacsomagot, melyet profi bűvész használhat.

Termékismertető

Bemutató videó a csomagról:


Az új DMC ELITES V4 jelölt csomag a legújabb eleme Drummon Money-Coutts (DMC) küldetésének, hogy létrehozza a leghatásosabb kártyacsomagot, melyet profi bűvész használhat.

Először a sorozat életében, ezt a csomagot már az Egyesült Államok Kártyagyárában készítették, a legendássá vált Bee papírra nyomták, mely még mindig a kedvenc kártyaalapanyag a világon. Ezek a kárták hosszú órák profi használatát képesek elviselni, és a képoldalon a standard USPCC dizájn látható, hogy a kártyák a lehető legkevesebb gyanakvást keltsék a nézőkben. 

A kártyák hátoldalán a legújabb optikai jelölési rendszer (Optical Marking System, OMS) látható, mely kifejezetten a bűvészek és mentalisták igényeit szem előtt tartva készült (tehát nem a szerencsejátékosok voltak a célcsoport). Ezzel a rendszerrel a kártyák gyorsan, távolról, sőt még gyenge fényviszonyok közt is könnyedén olvashatóak.
Semmilyen dekódolás nem szükséges: a kártya színé és értéke egyértelműen leolvasható, ennek ellenére mégis nyugodtan laikus kézbe adható, jó eséllyel még a legkritikusabb szemlélő sem fogja észrevenni a titkos jelöléseket. 
Az évek alatt az OMS rendszer rengeteget fejlődött a több száz előadó visszajelzése jóvoltából, így az új ELITES szériának már mind a négy sarka jelölt, így balkezesek is könnyedén használhatják. A jelölés olyan finom, hogy még egy viszonylag szűk kiterítéssel is könnyen olvasható, akár még legyezőbe nyitva is. Végül, de nem utolsósorban a jelölés tartalmaz egy egyértelmű, könnyen beazonosítható irányjelzést is, mellyel könnyedén megállapíthatjuk, ha egy kártya fordítva kerül vissza a csomagba. 
Minden csomaghoz jár egy extra kártyalap is, mely egyértelműen, nyelvtudás szükségessége nélkül elmagyarázza a jelölési rendszert. 

Kis extraként az egyik Joker tartalmaz egy rendkívül hatásos felfedést (reveal) is.

Póker méret.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok