• Szállítási feltételek Adatvédelem, jog Vásárlási feltételek Útmutató Fizetési lehetőségek
Utolsó darab
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Peek Pack by Brian Gillis

Cikkszám: 1029
Kiszerelés: db
Lepje meg még a bűvészeket is!
15 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A bűvész megpergeti a csomagot a néző előtt, aki megjegyez a látottak közül egy lapot. Ezt megismétli még ötször, így hat választott kártya lesz. A bűvész elmondja, hogy igen fejlett képességekkel rendelkezik, ami a testbeszéd olvasását illeti. Ennek segítségével kitalálja mind a hat néző által választott kártyát.

Termékismertető

A bűvész megpergeti a csomagot a néző előtt, aki megjegyez a látottak közül egy lapot. Ezt megismétli még ötször, így hat választott kártya lesz.
A bűvész elmondja, hogy igen fejlett képességekkel rendelkezik, ami a testbeszéd olvasását illeti. Ennek segítségével kitalálja mind a hat néző által választott kártyát!

Egy többválasztásos mentál csoda, mely tökéletes mind close-up, mind színpadi körülmények között. Manipulálja a nézők gondolatait anélkül, hogy a kártyákat kéne!

Brian Gillis olyan nagy sztároknak mutatta már ezt a trükköt mint Johnny Depp, Harrison Ford, Paul McCartney, Muhammad Ali, Charlize Theron, Eddie Murphy vagy épp Arnold Schwarzenegger. Sőt bár abszolút nem egyszerű, de e csomag segítségével még bűvészeket is rászedett rengetegszer az elmúlt 20 év során!

A csomagban található egy különleges csomag Bicycle kártya.

Angol nyelvű online videó magyarázattal.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok