Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Bicycle Bicycle Gold Standard by Richard Turner kártyacsomag

Cikkszám: 1011
Gyártó: Bicycle »
Kiszerelés: db
Az új kártyastandard!
2 500 Ft
Betöltés...

Termékváltozatok:
Válasszon színt:
 db
Rövid ismertető: A Bicycle Gold Standard csomag lapjai a Bee kártyákhoz használt papírra nyomják, mely híres ruganyosságáról és hosszú élettartamáról. Tökéletesek klasszikus, és modernebb fogások gyakorlására, és úgy kezelték a kártyákat, hogy hagyják őket "lélegezni", jelentősen lecsökkentve az ujjakon található nedvességtől való károsodást.

Termékismertető

Richard Turner legújabb arany standard kártyái valóban új szintre teszik a lécet a különböző paklik számára. Rengeteg bűvész és kártyás kérte már Richard Turnert, hogy alkalmazza azokat az eljárásokat a világ leghíresebb kártyáján is, mint amit saját Gamblers és Bee csomagjain. Szintén nagy óhajuk volt, hogy két egyező Joker kerüljön a csomagba, valamint egy üres képű lap is, mindezek a kívánságok valóra váltak!

A Bicycle Gold Standard csomag lapjai a Bee kártyákhoz használt papírra nyomják, mely híres ruganyosságáról és hosszú élettartamáról. Tökéletesek klasszikus, és modernebb fogások gyakorlására, és úgy kezelték a kártyákat, hogy hagyják őket "lélegezni", jelentősen lecsökkentve az ujjakon található nedvességtől való károsodást. 

És ami a legfontosabb, hogy tradícionális vágással készültek! 
A mostani eljárással ellentétben, tradícionális vágáskor a kártyákat a képes oldal felől vágják, ez pedig egy definiált élet eredményez a hátoldalon, és kellemes lekerekítést a képes oldalon. Így válik a csomag a tökéletes eszközzé különféle keverésekhez, különösen az olyan nehezebb verziókhoz mint az egykezes keverés, vagy a faro keverés.

A kártyadobozon található arany matrica garantálja mindezt a tökéletes minőséget, tanúsítva, hogy a csomag megfelel Richard Turner magas elvárásainak.

Póker méret.
 

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok