Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Rubik's Dream by Henry Harrius

Cikkszám: 1001
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
Varázslat Rubik-kockával, mesterfokon!
59 900 Ft
Rövid ismertető: Henry Harrius FISM győztes, és a Robik-kocka bűvészet egyik legnagyobb alakja. Legismertebb trükkje eddig a "Rubik's Nightmare" volt, most pedig itt a Rubik's Dream, zseniális, salnis megoldással és káprázatos rutinokkal.

Termékismertető

Videó a trükkről:


Henry Harrius FISM győztes, és a Robik-kocka bűvészet egyik legnagyobb alakja. Legismertebb trükkje eddig a "Rubik's Nightmare" volt, most pedig itt a Rubik's Dream, zseniális, salnis megoldással és káprázatos rutinokkal.

Míg a legtöbb salni a Rubik-kockákhoz túl nagy és nem túl meggyőző a hasonlóság, ez a Rubik's Dreamre már nem érvényes. Precíz mérnöki munkával készítették kellően vékonyra, mégis rendkívül tartósra a salnit, mely olyan hitelesen néz ki, hogy tükéletesen bemutatható close-up előadásként is.

Ha ez még mindig nem elég, akkor ott vannak a zseniális rutinok a csomagban! A több mint 45 perces online magyarázatban megtalálható Henry "Nightmare" rutinja, bónuszként megtalálható Vincent Kuo verziója és John Michael Hinton "Stickerless" trükkje is. Elképesztőbbnél elképesztőbb hatásokat zsúfoltak a videó magyarázatba, és nézők pedig egyik ámulatból a másikba esnek majd a bemutatás során.

A Rubik-kocka bűvészet szerelmesei megtalálták tehát életük párját a Rubik's Dreammel, egy tökéletes záróakkordja a rutinjuknak!

A csomag tartalma:
  • Egy tökéletes kivitelezésű Rubik-kocka salni
  • 2 normál Rubik-kocka
  • 1 mini Rubik kocka
  • 1 mini salni a kockához
  • Extra matricák
  • 46 perces online magyarázó videó
A magyarázó online videó angol nyelvű.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok