Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Ellusionist Pyro Mini

Cikkszám: 0980
Gyártó: Ellusionist »
Kiszerelés: db
Tűzlabda!
59 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A 2014-es év legnagyobb durranásának kisebb, könnyebb és dögösebb változata. Az eredeti koncepció még további finomításra került, így még hatékonyabb, még meghökkentőbb hatásokat érhetünk el ezzel a kis szerkezettel.

Termékismertető

Videó a kellékről: Pyro Mini

A 2014-es év legnagyobb durranásának kisebb, könnyebb és dögösebb változata. Az eredeti koncepció még további finomításra került, így még hatékonyabb, még meghökkentőbb hatásokat érhetünk el ezzel a kis szerkezettel.

Mi az újdonság a mini kiadásban?
Az eredeti Pyro méretét a felére csökkentették, és már két töltetet tudunk kilőni egymás után. A szerkezet tetején egy beépített elsütőgomb is található, így egy gombnyomással a tenyerünkből lőhetünk tűzlabdát. 

Nincs többé szükség elemekre!
A készülék most már USB-n keresztül tölthető, így a Pyro Mini lítiumos akkumulátora bármikor újra feltölthető, újabb hatszáz lövésre elegendő energiát adva neki.

A könnyedén lecsatolható csuklópánt segítségével egyszerűen meg lehet szabadulni a segédeszköztől.

A torkolattűz funkció a legérdekesebb újítás a Pyro Miniben. Az elsütőgomb hosszabb lenyomásával most egyszerre mindkét csőből tüzet lőhetünk, megnövelve ezzel a hatást.

A készüléket természetesen mindenre kiterjedő használati utasítással látták el, így az alap használattól a szükséges óvintézkedéseken át egészen a bemutatási ötletekig minden megtalálható a Pyro Minihez járó letölthető videóban.

A szerkezettel két külön lángot is kilőhetünk mielőtt újra kellene tölteni. A csomagban található piropapír és pirovatta is, amelyek 120 használatra elegendőek.

A Pyro Mini tökéletesen a csukló aljára simul a pántnak és kis méretének köszönhetően, így a kezek teljesen üresen maradhatnak. A szerkezet működtethető távirányítóval (ami szintén a csomag része) és a szerkezeten lévő gombbal egyaránt.

Megbízható és masszív.
Mihelyt kinyitjuk a dobozt érezhető, hogy mennyire masszív, mennyire kiváló minőséget képvisel a kis szerkezet. Három év tervezés és finomítás, tizenegy elkészített prototípus garantálja, hogy a Pyro Mini bírni fogja a strapát. 

A magyarázó videó angol nyelvű, de nyelvtudás nélkül is könnyedén követhető.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok