Akciós
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

The Vernon Seminar by Roberto Giobbi (2 DVD-s szett)

Cikkszám: 0967
Kiszerelés: db
Ismerje meg a bűvészet egyik legnagyobb alakjának bűvészetét!
10 900 Ft   7 900 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Dai Vernon kétségkívül a 20. század legbefolyásosabb bűvésze. Mégis, mind magát Vernont, mind bűvészetét gyakran félreértelmezik. Ebben a két DVD-ből álló, több mint három órás szeminárium során Roberto Giobbi bemutatja, hogy mi teszi Dai Vernon bűvészetét egyedülállóvá.

Termékismertető

Dai Vernon kétségkívül a 20. század legbefolyásosabb bűvésze. Mégis, mind magát Vernont, mind bűvészetét gyakran félreértelmezik. 
Ebben a két DVD-ből álló, több mint három órás szeminárium során Roberto Giobbi bemutatja, hogy mi teszi Dai Vernon bűvészetét egyedülállóvá. A különleges szeminárium során szó lesz Vernon trükkjeiről (pl. kártya, érme, kínai karikák, cups & balls) , technikájáról, előadói stílusáról, elméleteiről, és arról, hogy mindez miképp változtatta meg a bűvészek bűvészetről alkotott nézetét.
Magáról Vernonról is többet tudhatunk meg rövid, szórakoztató anekdoták révén. Munkásságának tanulmányozása egy magával ragadó és inspiráló folyamat, mely során a bűvészet esszenciájába pillanthatunk bele.
A DVD-k egyikén helyet kapott egy ritka felvétel magáról Dai Vernonról, Roberto Giobbi kommentálásában. 

A csomagban extraként található még a 80 oldalas, PDF formátumú "Dai Vernon: Life and Work" című könyv, egy teljes terjedelmű alkotás a mester életéről és bűvészetéről.

A DVD és a PDF könyv is angol nyelvű.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok