• Szállítási feltételek Adatvédelem, jog Vásárlási feltételek Útmutató Fizetési lehetőségek
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

The Gift Red - Limited Edition by Angelo Carbone

Cikkszám: 0962
Kiszerelés: db
Csodák egy kis ajándékdobozban!
29 000 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Egy különleges koncepció Angelo Carbone-tól, amely olyan ördögi, hogy legszívesebb elárulná a nézőknek, hogy csinálta a mutatványt! Mi azonban ezt mégsem javasoljuk...

Termékismertető

Videó a trükkről:Egy különleges koncepció Angelo Carbone-tól, amely olyan ördögi, hogy legszívesebb elárulná a nézőknek, hogy csinálta a mutatványt! Mi azonban ezt mégsem javasoljuk...

A néző egyesével az asztalra teszi a kártyapakli lapjait, és bármikor megáll közben. Felfordítja a választott kártyát, kinyitja a dobozt, és a benne lévő jóslat mindig megegyezik! 

A trükk tartalmaz egy extra bemutatást is: a jóslatot félbetépi, és az egyik fele végig szem előtt marad, amíg a kiválasztás történik. A másik fél a dobozban ppihen közben, és a két fél a végén természetesen összeillik!

A néző és a doboz dolgozik, Önnek csak le kell aratnia a sikert.

A The Gift limitált, piros változata egy gyönyörű, vibráló színt kapott, azonnal magához láncolva a nézők pillantásait. A doboz egy kiváló minőségű, nagyon könnyű kezelhetőséggel. Nincs benne semmi betöltés vagy jelölés, és pillanatok alatt visszaállítható. Nyissa ki a dobozt, készítse elő a szerkezetet, és már mehet is a mutatvány!

A csomag tartalma:
  • Limitált kiadású piros ajándékdoboz
  • Egy csomag kártya
  • Angelo Carbone 40 perces magyarázó videója
Angol nyelvű videó magyarázattal.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok