A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Banshees Advanced - Dobókártya

Cikkszám: 0938
Kiszerelés: db
Készlet: Jelenleg nincs készleten
Repül. Visít. Talál.
7 900 Ft
Rövid ismertető: A kártyadobálás következő generációja megérkezett, itt a Banshees Advanced! A csomagot szinte teljesen újratervezték, hogy még gyorsabban, erősebben és pontosabban repülhessenek a kártyák. És az új banshee-k még hangosabban sikítanak repülés közben!

Termékismertető

Bemutató videó a csomagról:


Ha szeretnéd megtanulni, vagy fejleszteni kártyadobási képességeid, ez a neked való csomag!

A kártyadobálás következő generációja megérkezett, itt a Banshees Advanced! A csomagot szinte teljesen újratervezték, hogy még gyorsabban, erősebben és pontosabban repülhessenek a kártyák. És az új banshee-k még hangosabban sikítanak repülés közben!

Ezek a precíziósan vágott, még vastagabb lapból készített kártyák nevetségessé teszik a normál lapokkal való hajítást. Mindenki tudja, aki dobott már kártyát, hogy a normál kártya az első becsapódáskor meghajlik, törik, így jóval pontatlanabbá válik. Az új Banshees megtartja kecses, aerodinamikus alakját a legnagyobb igénybevétel mellett is. Sok használat után is ugyanakkora erővel csapódik be, mint új korában. 

Az új bansheek elődjükhöz képest sokkal hangosabb visító hangot adnak ki, mely laikus megfigyelő számára még nagyobb dinamikát és sebességet kölcsönöz a levegőben szálló kártyának, a tapasztalt dobó számára csak "simán" laza.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok