Látogasson el webáruházunkba!

theory11 Harry Potter: Mardekár (zöld) kártyacsomag (1258)

Webáruház  »  Kártyák  »  Prémium kártyacsomagok  »  Harry Potter: Mardekár (zöld) kártyacsomag
https://www.jokermagic.com/termek/theory11-1257-harry-potter_-mardekar-_zold_-kartyacsomag
theory11 Harry Potter: Mardekár (zöld) kártyacsomag
Egy varázslatos kártyacsomag egy varázslatos világból!
Ára:
5 690 Ft

Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: A Mardekár való neked. Ott lelhetsz sok társra.

theory11 Harry Potter: Mardekár (zöld) kártyacsomag részletes ismertetője

Kedvenc karaktereid kelnek életre a lapokon Harry Potter varázslatos világából!
Prémium minőségű, gyönyörűen rajzolt lapokról köszönnek vissza ismerős arcok és motívumok, a hátlap pedig kedvenc házunk színeit tükrözi!

A csomagolás már magában is varázslatos: nagyon finom aranyfóliás minták tekeregnek a dobozon, tökéletes harmóniát alkotva választott varázslóházunk színeivel. Legalább olyan jó érzés kézbe fogni mint ránézni!

Szeretett karaktereinket első pillantásra megismerhetjük: Harry büszkén tartja kezében az aranycikeszt és Nimbusz 2000-esét, Voldemort kezében ott látható rettegett, tiszafából készült pálcája, Piton professzor jól ismert arckifejezésével oktatja a bájitaltant, 

A kártyákon egyedi, máshol nem látható rajzokon elevenednek meg Harry Potter világának szereplői, az ászok, Jokerek és figurás lapok mind egyedi motívummal rendelkeznek, és a kártyák poénjai is varázslatos stílusban pompáznak.

A minőségre a theory11 neve adja a garanciát, a világ talán legjobb minőségű kártyái fűződnek a nevükhöz. Fenntartható gazdaságból származó papírra növény alapú tintával nyomott kártyák készülnek az Egyesül Államokban, a legmodernebb eljárásokat alkalmazva.

Ez a csomag tényleg egy ünnepe a varázsvilágnak, a Bölcsek Kövétől a Halál Ereklyéiig rengeteg ismerős jelenet jut majd eszünkbe ahogy a lapokra nézünk játék vagy bűvészkedés közben. 

Igazi rajongóknak jó szívvel ajánljuk különleges kedvezményünket! Ha mind a négy ház egyaránt kedves szívünknek, érdemes egyszerre, kedvezményesen megvásárolni őket a linkre kattintva:
Harry Potter kártyacsomagok: A négy ház együtt


Póker méret.


További képek


Kapcsolódó és hasonló termékek